Lead image 1:
Lead image TXT 1: Robby van Bregt
Ankeiler: Alies Kruidhof won zaterdag de 2e selectiewedstrijd springen in Dronten.

- Alies Kruidhof won zaterdag de 2e selectiewedstrijd springen in Dronten. Met haar paard Muduela won zij de klasse 1.00m met een prachtige score van 80 stijlpunten. Kirsten van den Berg was samen met Maylotte Ddh succesvol in de 1.10m. Zij won daar de 2e prijs. Dyanne van 't Hul nam met Zabelle de 2e prijs mee naar huis in de klasse 1.20.

In Oldebroek streden de pony’s tijdens de 2e selectiewedstrijd dressuur.

Robby van Bregt

Robby van Bregt zadelde Roosje in de L1. Roosje ging er voor en wist in de L1 een score van 206,5 punten te behalen in de selectieproef. Robby mocht hiermee een tweede prijs in de L1/L2 cat DE in ontvangst nemen.

Robby kwam daarna met Kasall van Equi Center aan de start in de L2. Ook daar reed hij een hele fijne proef. Deze selectieproef werd beloond met 206 punten. De 3e prijs was daarmee voor Robby.

Maud Leeuwis won de tweede proef in de L1/L2 met haar Pippins Pride AT. Deze combinatie behaalde 227 punten!

Tweede prijs in deze ring was voor Robby van Bregt met Kasall van Equi Center. Hij reed naar 226 punten in de L2.

Zaterdag kwam Yael Kooiker met Elexa in de ring. Zij dansten samen naar een score van wel 67,429%! En dat was goed voor de 2e prijs.

Emma Vierhuis sloot de zaterdag af in de B dressuur categorie D/E. Ze wist hier in de selectieproef de 3e prijs te winnen. Ze wist met haar Derrylough Silva naar 201 punten te rijden.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel