Lead image 1:
Lead image TXT 1: Beeld Vestingval Elburg vernield. Getuigen gezocht
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Beeld Vestingval Elburg vernield. Getuigen gezocht
Ankeiler: ‘Terwijl we nog volop in de roes waren van een erg geslaagd Vestingval werden we zondag, ruw opgeschrikt doordat het kunstwerk in de gracht naast de kazemat Vischpoort gedeeltelijk verdwenen/vernieuwd bleek te zijn’, aldus Hans Smit, namens bestuur Vestingval Elburg.

- ‘Terwijl we nog volop in de roes waren van een erg geslaagd Vestingval werden we zondag, ruw opgeschrikt doordat het kunstwerk in de gracht naast de kazemat Vischpoort gedeeltelijk verdwenen/vernieuwd bleek te zijn’, aldus Hans Smit, namens bestuur Vestingval Elburg.

‘Van het prachtige kunstwerk met de drie meisjes bleek één beeld gedeeltelijk te zijn verdwenen of vernield. Dit is gebeurd in de nacht van zaterdag op (pinkster)zondag.

Als er iemand iets gezien of vernomen heeft met betrekking tot deze vermissing en vernieling dan hoort het bestuur van Vestingval dit graag. Graag ontvangt het bestuur ook eventuele camerabeelden.

Het bestuur van Vestingval zal aangifte bij de politie doen, maar kan hiervoor extra informatie goed gebruiken.

U kunt hiervoor contact opnemen met de voorzitter van het Vestingval bestuur, Hans Smit op 06-20434779 of via hsmit@solcon.nl

Beeld Vestingval Elburg vernield. Getuigen gezocht
Beeld Vestingval Elburg vernield. Getuigen gezocht
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel