Ankeiler: De Avondvierdaagse Elburg, die van 27 tot en met 30 juni wordt gelopen, wordt dit jaar anders dan anders.

- De Avondvierdaagse Elburg, die van 27 tot en met 30 juni wordt gelopen, wordt dit jaar anders dan anders. Naast de traditionele 5, 10 en 15 kilometer zijn er ook routes van 3 kilometer per avond. Je kan iedere avond zelf bepalen welke afstand je gaat lopen.

Daarnaast hebben de scholen gezamenlijk besloten niet meer als klas of school mee te doen. Dit geeft andere verenigingen, teams- buren- of vriendengroepjes de kans om gezellig samen te gaan lopen. Bijvoorbeeld als afsluiting van het seizoen. Maar je kan natuurlijk ook als gezin of alleen meedoen.

In groep meedoen en gezamenlijk opgeven geeft verschillende voordelen. Naast de extra gezelligheid hoeft er iedere dag maar één te stempelen en de medailles kunnen de laatste avond in één keer opgehaald worden.

Uiteraard heeft Scouting Elburg, die de organisatie ook dit jaar voor hun rekening nemen, weer voor mooie routes in en om Elburg uitgezet. En wordt de intocht op vrijdagavond weer een enorm spektakel.

Opgeven en betalen kan heel makkelijk via www.scoutingelburg.nl, klik op het avondvierdaagselogo en vind alle informatie.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel