Ankeiler: Donderdagmiddag 29 juni geeft Sylvia Krijnen advies en informatie over oplossingen bij leesproblemen.

- Donderdagmiddag 29 juni geeft Sylvia Krijnen advies en informatie over oplossingen bij leesproblemen. Hoe kun je genieten van de prachtige verhalen uit de boeken, ook als je niet (meer) kunt lezen? Van 14.00 – 16.00 uur is er een inloop bij de Bibliotheek in Elburg. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig.

Sylvia Krijnen werkt bij Bibliotheekservice Passend Lezen. Ze geeft deze middag individueel advies. Dit is voor alle vormen van leesproblemen, zoals bijvoorbeeld dyslexie, TOS, ADHD, blindheid en slechtziendheid. Passend lezen heeft voor iedereen met een leesbeperking een passende oplossing.

Sylvia Krijnen kan bezoekers alles vertellen over lezen met een leesbeperking en informatie geven over leeshulpmiddelen. Bovendien heeft ze voorbeelden mee om te voelen/bekijken. Ook vertelt ze wat de mogelijkheden zijn via de openbare bibliotheek.

Sylvia Krijnen vind het belangrijk dat mensen kunnen blijven lezen "Lezen kan altijd! Dus ook als je blind, slechtziend of dyslectisch bent. Bibliotheekservice Passend Lezen heeft voor iedereen met een leesbeperking een passende oplossing. Dankzij alle verschillende leesvormen en de uitgebreide collectie, is en blijft leesplezier voor iedereen mogelijk!"

Praktische informatie

Locatie: Bibliotheek Elburg, Clakenweg 146, 8081LZ Elburg

Datum en tijd: donderdag 29 juni, 14.00 – 16.00 uur

Kosten: gratis

Aanmelden is niet nodig

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel