Ankeiler: Op zaterdag 3 juni zal voor de 48e keer het Veteranentoernooi worden gespeeld bij OWIOS. De weersverwachtingen beloven veel goeds, dus alle ingrediënten voor een zeer succesvol toernooi.

- Op zaterdag 3 juni zal voor de 48e keer het Veteranentoernooi worden gespeeld bij OWIOS. De weersverwachtingen beloven veel goeds, dus alle ingrediënten voor een zeer succesvol toernooi.

Ook dit jaar zijn enkele vaste teams aanwezig, zoals Enter Vooruit en VRC Veenendaal. Nieuw dit jaar is de poule is met 7x7 voetbal. Deze nieuwe vorm wordt steeds populairder onder voetballers. Bij deze poule zijn een aantal nieuwe ploegen.

Er wordt dit jaar in beide poules gespeeld in een mini-competitie. De aftrap van de eerste wedstrijden op sportpark "De Bovenmolen" is om 11.30 uur. De laatste wedstrijden zijn ca. 14.30 uur afgelopen.

Dit jaar is er naast het voetbal uiteraard weer de grote pa, waar een broodje hamburger kan worden gehaald. Voor kinderen is er een springkussen aanwezig! Na afloop volgt een gezellige derde helft met live muziek van Duo Remix.

Bent uw nieuwsgierig geworden, kom dan zaterdag gerust een kijkje nemen op sportpark "De Bovenmolen"!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel