Ankeiler: Donderdagavond 14 september stond de Kamphal op de commissie agenda. De Kamphal bestaat al sinds de jaren 80 en er lagen plannen voor renovatie.

- Donderdagavond 14 september stond de Kamphal op de commissie agenda. De Kamphal bestaat al sinds de jaren 80 en er lagen plannen voor renovatie. WTP, de tennis en padelvereniging van Wezep hebben plannen voor overname. Waarmee een nieuw scenario, namelijk een nieuwe sporthal bouwen, ontstond.

Duurzaam Oldebroek is voor een betrokken en gezonde samenleving, waar ruimte voor sport een belangrijke plaats inneemt. Daarnaast ziet Duurzaam Oldebroek graag dat er meer betaalbare woonruimte komt. Alle partijen waren voor het onderzoek voor nieuwbouw, mits er snelheid is. De gebruikers van de Kamphal hebben al erg lang moeten wachten.

Duurzaam Oldebroek heeft het college en de wethouder gevraagd om te onderzoeken of er appartementen in combinatie met een nieuwe sporthal gebouwd kan worden. Dit omdat er o.a. veel jongeren in de gemeente zijn die woonruimte zoeken. De combinatie sporthal en appartementen zijn ook in andere plaatsen in Nederland te vinden.

Hiermee hoopt Duurzaam Oldebroek dat er meer betaalbare woonruimte gerealiseerd kan worden.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel