Ankeiler: KV Elburg is erg trots om te kunnen vermelden dat Jumbo Gerrit Roeke Elburg en Frix Fysio & Performance voor de komende 5 jaar verbonden zijn aan de club als hoofdsponsoren.

- KV Elburg is erg trots om te kunnen vermelden dat Jumbo Gerrit Roeke Elburg en Frix Fysio & Performance voor de komende 5 jaar verbonden zijn aan de club als hoofdsponsoren.

Op een zonovergoten burg. Bode sportpark werden op zaterdag 16 september de handtekeningen gezet onder het hoofdsponsorcontract. Namens KV Elburg tekende Jacques Prins, lid van de sponsorcommissie, namens Jumbo Elburg tekende Gerrit Roeke en namens Frix Fysio & Performance tekende Matthijs en Laurens Frik. Als blijk van waardering overhandigde Jurgen van Norel, lid van de sponsorcommissie, en Corné Prins, aanvoerder Elburg 1 en tevens lid van de sponsorcommissie, een bos bloemen aan Gerrit Roeke en de gebroeders Frik.

Na het heugelijke tekenmoment werd het nieuwe hoofdsponsorschap onder het genot van champagne en een heerlijke taart gevierd. We kijken uit naar een mooie en prettige samenwerking!

Jumbo Gerrit Roeke Elburg

Jumbo Elburg is al jaren een begrip in Elburg. In het prachtige pand van het oude treinstation bevindt zich de winkel van Gerrit Roeke. Gerrit Roeke is sinds 2019 de eigenaar van Jumbo Elburg. Al geruime tijd sponsort Gerrit Roeke KV Elburg, maar van beide kanten was er de wens naar een sterkere samenwerking. Deze is gevonden in het hoofdsponsorschap.

Op zoek naar al je boodschappen? Bij Jumbo Elburg ben je aan het juiste adres, ook voor bestellingen en bezorging kan je terecht bij Jumbo Gerrit Roeke Elburg. Kijk voor meer informatie eens op de facebook pagina van Jumbo Elburg.

Frix Fysio & Performance

Frix Fysio & Performance is een jong en deskundig fysiopraktijk in Elburg. Bij Frix Fysio & Performance vind je alle fysiotherapeutische expertises onder één dak. Naast de professionaliteit staan zij bekend om de gezellige en aangename sfeer.

Vele van ons zijn bekend met Frix en ook de selectie traint al jaren onder leiding van Frix. Denk hierbij aan het afnemen van fysieke testen, blessure behandelingen/preventie en het begeleiden van de warming-up. Frix is dus ook al langere tijd sponsor van KV Elburg en ook hier bestond de wens tot een sterkere samenwerking. Blij zijn we dan ook dat Frix Fysio & Performance onze hoofdsponsor is geworden.

De medewerkers van Frix zijn specialisten in fysiotherapie, (sport)blessures, manuele- en psychosomatische fysiotherapie, werkplekonderzoek en sportmetingen.

Heb je te maken met een blessure, pijntjes of wil je preventief advies? Maak dan eens een afspraak bij Frix via 06-13511950, 0525-692948 of kijk eens op https://frixfysio.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel