Ankeiler: Het herenteam van Badminton ‘80 (Bestaande uit Thomas Koopman, Rémon v.d Werfhorst, Layo van het Goor, Cornel van Dorp en Justin Booij) heeft gespeeld tegen Meteoor SV in Veendam.

- Het herenteam van Badminton ‘80 (Bestaande uit Thomas Koopman, Rémon v.d Werfhorst, Layo van het Goor, Cornel van Dorp en Justin Booij) heeft gespeeld tegen Meteoor SV in Veendam. Dit jaar wordt het herenteam gesponsord door Tandartsenpraktijk Kamphuis te Wezep.

Cornel en Layo speelden de eerste dubbel en wonnen de partij in twee sets, 13 en 19. Justin en Thomas speelden de tweede dubbel en wonnen deze in een simpele eerste set, en wat lastigere tweede set, 6 en 16.

Ook de singles gingen voorspoedig. Justin won de eerste single overtuigend met 10 en 7. Cornel moest iets harder werken maar won ook met 14 en 17. Layo won zijn partij met 14 en 8, waarna Thomas een spannende 3-setter speelde. De eerste set verloor hij met 13, maar de tweede enderde won hij met 11 en 19.

De laatste doubles, Justin/Layo en Cornel/Thomas, wisten de heren ook binnen te slepen. Cornel en Thomas in 3 sets. De eerste set wonnen ze met 13, de tweede verloren met 19 maar in de laatste set wonnen ze overtuigend met 9. Justin en Layo wonnen hun dubbel zonder te veel problemen, 13 en 17.

Een goed begin met 8-0 winst voor het team. Aankomende zaterdag 23 september is de volgende wedstrijd thuis tegen Harderwijk om 13.00 uur in de Kamphal.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel