Ankeiler: Run for the Message Oldebroek is een jaarlijkse sponsorloop georganiseerd door het thuisfrontteam van Rob Boerma. Rob heeft gewerkt voor Operatie Mobilisatie en werkt sinds 1 januari 2023 voor GlobalRize.

- Run for the Message Oldebroek is een jaarlijkse sponsorloop georganiseerd door het thuisfrontteam van Rob Boerma. Rob heeft gewerkt voor Operatie Mobilisatie en werkt sinds 1 januari 2023 voor GlobalRize. Twee organisaties die zich wereldwijd inzetten voor de verspreiding van het evangelie. De run wordt gehouden op zaterdag 14 oktober 2023.

Run for the Message Oldebroek is onderverdeeld in twee categorieën: wandelen en hardlopen. Het hardlopen heeft verschillende onderdelen; een Kidsrun voor kinderen van de basisschool in twee leeftijdsklassen (tot 9 jaar en vanaf 9 jaar) en de hardloopafstanden 5 km en 10 km. Iedereen kan meedoen en betaalt inschrijfgeld en daarnaast hopen de organisatoren dat de deelnemers ook sponsors willen werven. Het inschrijfgeld is dit jaar voor GlobalRize.

De Kidsrun, voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd, wordt gehouden op skeelerbaan ‘De Wijhe Ruit’. De kinderen tot 9 jaar lopen tweemaal een ronde van 400 meter. De kinderen van vanaf 9 jaar lopen de ronde driemaal. Iedere deelnemer ontvangt een medaille als dank voor deelname. De snelste drie lopers in beide leeftijdscategorieën worden gehuldigd middels een prijsuitreiking. De start is om 10.00 uur.

De wandelroutes zijn dit jaar 5 en 10 kilometer door Oldebroek en de nabije omgeving. Halverwege de route van 10 kilometer is er de mogelijkheid om gratis een kopje koffie of thee te drinken. De route van 5 kilometer eindigt op het terrein van de skeelerbaan waar gratis koffie en thee met wat lekkers geserveerd worden. De start van beide wandelroutes is om 9.00 uur op de skeelerbaan.

De hardlooproute bestaat uit een ronde van 2,5 kilometer. Start en finish op skeelerbaan ‘De Wijhe Ruit’. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 5 km, 7,5 km, 10 km of 12,5 km run. De start is om 10.30 uur.

Het inschrijfgeld voor de Kidsrun bedraagt €7,50 en voor het wandelen en hardlopen €12,50. Let op: €2,50 korting bij online voorinschrijving via runoldebroek.nl

Run for the Message Oldebroek maakt gebruik van de faciliteiten van Skeelervereniging ‘De Wijhe Ruit’, Stouwdamseweg 12 in Oldebroek.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel