Ankeiler: Noordman Wonen uit Hattem heeft afgelopen week haar sponsoring met VSCO’61 gecontinueerd. Bij die gelegenheid werd tevens de nieuwe huisstijl gepresenteerd.

- Noordman Wonen uit Hattem heeft afgelopen week haar sponsoring met VSCO’61 gecontinueerd. Bij die gelegenheid werd tevens de nieuwe huisstijl gepresenteerd. Op sportpark De Heughte overhandigde bedrijfsleider Jaap Noordman de nieuwe, modern gestylde reclameborden met de nieuwe branding aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger.

Hij sprak zijn dank uit voor de support van de club en als blijk van waardering ontving de trouwe sponsor een fraai bloemstuk. Met een toost werd Noordman Wonen zakelijk succes gewenst.

In 1998 verhuisde Noordman Tapijt naar bedrijventerrein de Netelhorst in Hattem waar het bedrijf nu nog steeds gehuisvest is. Hier werd een hal neergezet van ruim 1500 m2 en is het assortiment uitgebreid met gordijnen en later met raambekleding. Naast een compleet verkoop- en adviesteam zijn ook eigen stoffeerders bij Noordman actief om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen: Service met een lach.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel