Ankeiler: Mantelzorgers doen werk van onschatbare waarde. Zij zorgen voor een naaste die zich niet alleen kan redden.

- Mantelzorgers doen werk van onschatbare waarde. Zij zorgen voor een naaste die zich niet alleen kan redden. Voor dat belangrijke werk geeft de gemeente hen jaarlijks een blijk van waardering; het mantelzorgcompliment. Vanaf dit jaar kunnen mantelzorgers het compliment zelf aanvragen. Dit kan tot en met 20 vrijdag oktober 2023.

Het compliment

Het mantelzorgcompliment (voor mantelzorgers vanaf 24 jaar) bestaat uit munten met een totale waarde van € 50,-. Deze munten kunnen bij de deelnemende winkels in de gemeente Oldebroek worden verzilverd van 10 november tot en met 2 december 2023.

Jonge mantelzorgers hebben hun compliment al ontvangen tijdens de "Week van de Jonge Mantelzorger" in juni van dit jaar.

Aanmelden en spelregels

U kunt het mantelzorgcompliment online aanvragen of bel de gemeente op 0525 63 82 00 (houd hiervoor uw BSN-nummer bij de hand).

U kunt ook een papieren aanvraagformulier ophalen bij de balie van het gemeentehuis in Oldebroek of bij MFC De Brinkhof in Wezep. Het ingevulde formulier kunt u hier ook weer inleveren.

U komt alleen in aanmerking voor het compliment als u zorgt voor iemand die in de gemeente Oldebroek woont.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 oktober 2023.

Vragen?

Neem gerust contact op met het Sociaal Team van de gemeente Oldebroek via telefoonnummer 0525 63 83 33 of mail naar sociaalteam@oldebroek.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel