Ankeiler: Zorgt u voor een naaste met een beperking, chronische ziekte of verslaving die in Elburg woont? Dan kunt u zich aanmelden voor de mantelzorgwaardering.

- Zorgt u voor een naaste met een beperking, chronische ziekte of verslaving die in Elburg woont? Dan kunt u zich aanmelden voor de mantelzorgwaardering. U heeft nog tot en met 16 oktober de tijd om dit te doen. Ook voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar is dit mogelijk.

Zorgen voor een naaste kan heel erg mooi zijn. Mensen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen en het voelt natuurlijk om voor je ouders, je broer/zus of je kind te zorgen. Het kan soms ook zwaar zijn en dit voelt dubbel, want klagen doen mantelzorgers liever niet. Belangrijk bij mantelzorg is de persoonlijke relatie, waardoor het vanzelfsprekende zorg is. Als blijk van waardering voor alle inzet, krijgen mantelzorgers van de gemeente Elburg een aardigheidje.

Aanmelden kan via de website van Stichting WIEL: www.wiel.nl/mantelzorg waar u een formulier kunt downloaden. Ook kunt u naar het kantoor van Stichting WIEL komen om het formulier in te vullen. Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u gerust contact opnemen met WIEL via 0525-681212 of mantelzorg@wiel.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel