Ankeiler: Boerderijmuseum ’de Bovenstreek’ in Oldebroek gaat op zaterdag 25 november 2023 van 11.00 u. tot 19.00 u.

- Boerderijmuseum ’de Bovenstreek’ in Oldebroek gaat op zaterdag 25 november 2023 van 11.00 u. tot 19.00 u. opnieuw ‘Boerderijmuseum in wintersfeer’ organiseren. De voorbereidingscommissie is begonnen met de planning en uitwerking van dit evenement.

Gedurende de gehele dag zijn er muzikale live optredens met diverse artiesten in verschillende muziekstijlen. De winterse markt met allerlei uitéénlopende kramen wordt aangevuld met diverse leuke attracties. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen (o.a. de gratis schaatsbaan). Natuurlijk wordt alles aangekleed in een gezellige winterse (kerst)sfeer. De organisatoren van het Boerderijmuseum, zien ’Boerderijmuseum in wintersfeer’ al weer helemaal zitten. Er is sprake van een leuk en sfeervol programma. Vorig jaar was de winterfair een groot succes met vele bezoekers.

Het is de bedoeling om in en rond het Boerderijmuseum kramen in te richten à 35 euro per kraam (4 meter met dakje). De standhouders wordt gevraagd de kramen in te richten in winter (kerst)sfeer. De catering voor de bezoekers wordt geheel verzorgd door het Boerderijmuseum.

Geïnteresseerde verkopers voor de markt wordt geadviseerd snel in te schrijven voor een kraam, want vol is vol.

Aanmelden voor een kraam en nadere informatie kan telefonisch via het kantoor van het Boerderijmuseum: 0525 63 1457 of via E-mail: info@boerderijmuseum.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel