Ankeiler: Binnenkort start de Alpha cursus op ‘t Harde. De cursus is verdeeld over 10 avonden, op de maandagavond en om de week, vanaf 19:30 uur op het adres Koeweg 8, ‘t Harde. De startdatum is maandag 9 oktober 2023.

- Binnenkort start de Alpha cursus op ‘t Harde. De cursus is verdeeld over 10 avonden, op de maandagavond en om de week, vanaf 19:30 uur op het adres Koeweg 8, ‘t Harde. De startdatum is maandag 9 oktober 2023.

De Alpha cursus biedt je ruimte om vragen te stellen, te twijfelen en te verkennen. Het is oké om te twijfelen, want dat is waar echt groei begint.

Tijdens de Alpha cursus bouw je sterke banden op met mensen die dezelfde vragen en zoektochten delen. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn en begrepen wordt. Antwoorden: Heb je prangende vragen over het christelijk geloof, het doel van het leven, of de betekenis van alles? De Alpha cursus biedt je inzichten en antwoorden die je misschien nergens anders vindt. Verandering: Misschien voel je dat er iets ontbreekt in je leven. De Alpha cursus kan je helpen om de ontbrekende puzzel stuk te vinden, een kans om je zelf te herontdekken en te groeien. Als je al hebt besloten om deel te nemen, geweldig!

Als je nog twijfelt of vragen hebt? Meld je dan bij Jannie: jannievandijk@hotmail.nl, bij Alie: jaap.alie.van.wijhe@gmail.com of bij Roberto: renbgoroni@gmail.com

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel