Lead image 1:
Lead image TXT 1: Geslaagde Regionale Plustraining JO12 en Scholingsbijeenkomst bij ESC
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Geslaagde Regionale Plustraining JO12 en Scholingsbijeenkomst bij ESC
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Geslaagde Regionale Plustraining JO12 en Scholingsbijeenkomst bij ESC
Ankeiler: Afgelopen vrijdag vond de eerste regionale plustraining voor JO12 spelers plaats.

- Afgelopen vrijdag vond de eerste regionale plustraining voor JO12 spelers plaats. Op het hoofdveld van de Elburger SC gaf Mark de Haan, jeugdtrainer van PEC Zwolle, een uitdagende training aan talentvolle JO12 spelers van sv ’t Harde, vv OWIOS, VSCO‘61 en ESC. DSV'61 had geen spelers afgevaardigd. Gekleed in hun eigen clubkleuren lieten zij het beste van zichzelf zien. Alle oefenvormen werden met een hoge intensiteit gespeeld waarbij opvallend was hoe snel de kids van de diverse clubs elkaar in het veld wisten te vinden; oftewel het kleur shirt is niet relevant, het voetbalspel ‘verbindt!’

Naast veel belangstellende ouders waren er ook veel trainers/coaches aanwezig. Voor hen was er een scholingsprogramma dat bestond uit het observeren van de training en een presentatie na afloop van Mark de Haan waarin hij inging op de 4 voorwaarden waaraan in de visie van PEC Zwolle een goede training moet voldoen. In deze training stond met name de voorwaarde INTENSITEIT centraal.

Tot aan de winterstop zullen er nog vier regiotrainingen plaatsvinden. Op 13 oktober is DSV’61 gastheer, op 3 november vv OWIOS, op 24 november VSCO’61 en tot slot op 8 december sv ’t Harde. Op 24 november zal ook weer een scholingsbijeenkomst gehouden worden.

Geslaagde Regionale Plustraining JO12 en Scholingsbijeenkomst bij ESC
Geslaagde Regionale Plustraining JO12 en Scholingsbijeenkomst bij ESC
Geslaagde Regionale Plustraining JO12 en Scholingsbijeenkomst bij ESC
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel