Ankeiler: Op maandagavond 2 oktober hoopt ds.

- Op maandagavond 2 oktober hoopt ds. Wim Dekker in de Vredeskerk aan het Heidepad te Wezep de eerste avond te houden van een reeks van 6 avonden over het boek dat rabbijn Jonathan Sacks schreef over het Bijbelboek Genesis.

'Het boek Genesis kennen we bijna allemaal min of meer. Veel verhalen worden al op de basisschool en zondagsschool verteld. Wat hebben deze verhalen ons echter vandaag te zeggen? Daar is in de kerk de eeuwen door over nagedacht. De kerk heeft echter weinig geluisterd naar wat hierover werd gezegd door het joodse volk. Dat is vreemd, want het boek Genesis vertelt over het ontstaan van dit volk, het volk van Abraham, Izaäk en Jakob. Het is tijd voor een inhaalslag. Het belooft een zeer boeiende ontdekkingstocht te worden wanneer we gaan luisteren naar de stem van de joodse rabbijn Jonathan Sacks over het boek van het begin, 'laat de organisatie weten.

De andere data zijn 6 november, 4 december, 8 januari, 5 februari en 4 maart. De inloop in de Vredeskerk is vanaf 19.30 uur met koffie en thee, het begint om 19.45 en duurt tot 21.45.

Iedere belangstellende voor deze avonden is welkom, het is niet verplicht om het boek aan te schaffen. Wel graag vooraf aanmelden bij Evert van de Poll op poll-spronk@hetnet.nl of 038-3764971

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel