Ankeiler: Op 7 oktober start de Week van Duurzaamheid.

- Op 7 oktober start de Week van Duurzaamheid. Het Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe organiseert ook in de gemeente Oldebroek leuke activiteiten met praktische handvatten en handige tips over verduurzaming, energiebesparing en klimaatbestendigheid. Een mooi moment om na te denken over hoe u omgaat met duurzaamheid.

Heeft u nog plannen om uw woning te verduurzamen of wilt u energie besparen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Neem dan contact op met een tuin- of energiecoach of luister mee met een online cursus over klimaatadaptatie. Want door de opwarming van de aarde wordt het weer steeds natter, warmer en droger. Het aanpassen aan deze veranderde omstandigheden noemen we klimaatadaptatie.

Week van Duurzaamheid

Op 12 oktober is de energiecoach 's middags aanwezig op de weekmarkt in Wezep die u er meer over kan vertellen. Tip: neem de coupon mee uit de krant en lever deze in bij de weekmarkt. U ontvangt dan een insectenhotel, waarmee u alvast een kleine start kunt maken met verduurzamen. Insecten zijn een belangrijk onderdeel van de biodiversiteit in uw tuin. Natuurlijk bent u ook welkom op 13 oktober in Oldebroek om een vraag te stellen aan de energiecoach tijdens het inloopspreekuur. Ook in de buurgemeenten is er van alles te doen.

Kijk voor het overzicht van activiteiten op www.duurzaamheidsloketnoordveluwe.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel