Ankeiler: Voor ouders en opvoeders met kinderen tussen de 12 en 23 jaar die problematisch alcohol drinken of te veel drugs gebruiken, overmatig gamen of gokken is er de oudercursus van Tactus.

- Voor ouders en opvoeders met kinderen tussen de 12 en 23 jaar die problematisch alcohol drinken of te veel drugs gebruiken, overmatig gamen of gokken is er de oudercursus van Tactus. Je kunt je alleen aanmelden als je woont in de regio Noord-Veluwe. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Zwaar drankgebruik komt in 2022 voor bij 23,7 procent van de 16- tot 20-jarige jongeren die drinken. Dat is iets minder dan in 2021 (24 procent) maar nog steeds aanzienlijk meer dan in 2019 en 2020 toen het om respectievelijk circa 16 procent en 22,1 procent van deze jongeren ging. Meer cijfers Cijfers middelengebruik onder scholieren - Trimbos-instituut

Hoe ga je hier nou met je kind over in gesprek? In vier middagen en een terugkommiddag wordt met name ingegaan op de communicatie in het gezin en krijg je praktische informatie om anders met je kind om te gaan. De bijeenkomsten worden op de locatie van Tactus aan de Burgtstraat 2 in Harderwijk gehouden.

De cursus ‘Help, mijn kind kan niet zonder’ start 26 oktober. Meer info en aanmelden kan hier: Help, mijn kind kan niet zonder! | Tactus Verslavingszorg

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel