Ankeiler: Maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur en dinsdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM.

Maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur en dinsdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn en Evert van 't IJssel gaan in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Evert van ‘t IJssel en Dirk Jan Grootkarzijn zullen maandagavond in de LocoFM studio het jonge BMX talent Ryan Hartman en vader Marcel ontvangen. Evert gaat met Ryan even terug in de tijd, maar ook de verrichtingen in 2023 komen aan bod. Oud-motocrosser en MX trainer Marcel staat zijn zoon in alles bij. Ryan is zowel nationaal als internationaal actief en wist in Tsjechië een mooie derde plaats te pakken en het erepodium te halen bij de 3-nations cup ronde 3. Maar hij heeft nog veel meer podiumplaatsen weten te pakken.

In dit programma zal ook Marc Zonnebelt te horen zijn. In 2024 zal hij actief zijn als ploegleider bij het nieuwe Diftar Continental Cycling Team. Marc was initiatiefnemer van de Allinq Continental Cycling Team dat voortgekomen is uit WV de IJsselstreek. Allinq heeft afgelopen jaar aangegeven te willen stoppen. Het Diftar team zal ook een aantal renners uit het Allinq team overnemen. Van Marc vernemen wij welke renners en wat de doelstellingen van het nieuwe wielerteam zijn voor 2024 en de komende jaren.

Evert en Dirk Jan zullen vooruitblikken op de tweede wedstrijd van de Maxi Promo Wintercompetitie bij de ATB Vereniging Oldebroek, welke aanstaande zaterdag 25 november bij de ATB Vereniging Oldebroek op ’t Loo wordt verreden. Ook delen zij het laatste sportnieuws met de luisteraars.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel