Bevat Video: Video
Ankeiler: Top)sporters Gea Mazier - De Jong en Jan Oosterbroek gaan als ambassadeur Uniek Sporten Noord-Veluwe meer aandacht vragen voor sporten met een beperking.

- Top)sporters Gea Mazier - De Jong en Jan Oosterbroek gaan als ambassadeur Uniek Sporten Noord-Veluwe meer aandacht vragen voor sporten met een beperking. Ze versterken met hun enthousiasme, inzet en ervaringen op een inspirerende manier het bestaande regioteam aangepast sporten Noord-Veluwe.

Gesprek met Jan Oosterbroek over zijn ambassadeursschap voor Uniek Sporten Noord-Veluwe

In de regio gaan Gea Mazier - De Jong en Jan Oosterbroek aan verschillende projecten werken. Zoals basisschoolkinderen kennis laten maken met hoe het is om aangepast te sporten om zo de jeugd hiervan meer bewust te maken. Ze gaan de uitleen en aanschaf van sporthulpmiddelen onder de aandacht brengen bij potentiële sporters en hierbij betrokken instanties, en verlagen zo de drempel naar het aangepast sporten. Ook zullen ze met presentaties en clinics hun kennis, kunde en enthousiasme delen met sportaanbieders, vrijwilligers en sporters in de regio. Kijk voor meer informatie op www.unieksporten.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel