Bevat Video: Video
Ankeiler: De eerste wedstrijd in de Maxi Promo Wintercompetitie op de ATB Baan van ATB Vereniging Oldebroek, was meteen een spannende. Rick Bos zorgde direct voor een hoog tempo.

- De eerste wedstrijd in de Maxi Promo Wintercompetitie op de ATB Baan van ATB Vereniging Oldebroek, was meteen een spannende. Rick Bos zorgde direct voor een hoog tempo. In het laatste gedeelte van de wedstrijd bleef hij over met de twee eliterenners Steyn van de Veen en Mark Prinsen. Doordat de jonge mountainbiker uit Oosterwolde in het eerste gedeelte veel krachten had gegeven, moest hij in de finale Steyn van der Veen, die ook won, laten gaan. Rick Finishte op een tweede plaats en Mark Prinsen werd derde.

Huub van het Ende finishte als vierde, de junior mountainbiker zette daarmee een mooie prestatie neer. Martijn van Boven werd vijfde en Jordy van der Veen zesde. Derk Jan van Putten viel door pech met zijn ketting terug naar de negende plaats.

Zaterdag 25 november staat de tweede wedstrijd in de Maxi Promo Wintercompetitie op de agenda. Voor meer informatie: www.atboldebroek.nl

Interview met Rick Bos en Mark Prinsen

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel