Ankeiler: Boerderijmuseum ’de Bovenstreek’ in Oldebroek gaat op zaterdag 25 november 2023 van 11.00 tot 19.00 uur de winterfair ‘Boerderijmuseum in wintersfeer’ organiseren.

- Boerderijmuseum ’de Bovenstreek’ in Oldebroek gaat op zaterdag 25 november 2023 van 11.00 tot 19.00 uur de winterfair ‘Boerderijmuseum in wintersfeer’ organiseren. Door de vele regenval van de afgelopen weken is het echter haast onmogelijk om in een weiland bij het museum te parkeren.

U kunt daarom verhard parkeren bij de kerken Luctor et Emergo (Mheneweg Noord 1) en de Vrije Evangelische Gemeente (Zuiderzeestraatweg 226) in Oldebroek. Er rijdt permanent gratis een grote pendelbus van- en naar de winterfair. U kunt om de 10 minuten in- en uitstappen!

Andere mogelijkheden zijn sportpark Owios (na 12.00 u.) en sporthal De Talter (beide 10 min. loopafstand). Met de fiets komen is natuurlijk ook een prima mogelijkheid. De fiets kan vlak voor het Boerderijmuseum worden geplaatst.

tijdens de winterfair zijn er gedurende de dag muzikale optredens van diverse uitvoerenden (o.a. Kithara, Chapter 4, popformatie MIX, Berto Nieuwenhuis en diverse anderen). De winterse markt met allerlei uitéénlopende kramen wordt aangevuld met diverse leuke attracties. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Zo is er o.a. een schaatsbaan voor kinderen en een draaimolen. Natuurlijk wordt alles aangekleed in een gezellige winterse (kerst)sfeer.

Om er een gezellige en goedbezochte markt van te maken wil het Boerderijmuseum de toegangsprijzen laag houden: kinderen t/m 12 jaar gratis en vanaf 13 jaar € 3,50. Parkeren is gratis.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel