Ankeiler: Ben jij de muziekkenner pur sang? Weet jij het ook altijd beter wanneer je thuis meedoet met de TOP2000 Quiz? Of heb je gewoon zin in een afwisselende muzikale en gezellige avond samen met je vrienden?

- Ben jij de muziekkenner pur sang? Weet jij het ook altijd beter wanneer je thuis meedoet met de TOP2000 Quiz? Of heb je gewoon zin in een afwisselende muzikale en gezellige avond samen met je vrienden? Na het overweldigende succes van eerdere edities kunnen muziekliefhebbers hun kennis weer testen tijdens de lustrumeditie van De Meerpaal TOP2000 Quiz.

Een muzikale tijdreis door de jaren heen. Binnen het winnende team wordt de ultieme finale gespeeld. Dé winnaar van De Meerpaal TOP2000 Quiz wint naast theatertickets ook een dinerbon voor twee personen. Deze is te besteden in het Grand Café van De Meerpaal.

De quiz is op 15 december in De Meerpaal in Dronten. Aanvang 20.00 uur.

Kaarten

De laatste kaarten voor deze quiz zijn te bestellen via https://www.meerpaal.nl/theater/de-meerpaal-top2000-quiz/. Wie hierbij hulp nodig heeft, kan terecht bij de theaterkassa op het Serviceplein van De Meerpaal. Deze is open op maandag t/m woensdag: 09.00 – 17.00 uur, donderdag en vrijdag: 09.00 – 20.30 uur, zaterdag 10.00 – 17.00 uur en dagelijks vanaf een half uur voor de eerste activiteit of (film)voorstelling.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel