Ankeiler: Op zaterdag 9 december a.s. wordt bij de molen De Tijd voor de 18e keer de meest knusse kerst¬markt van de Veluwe georganiseerd door de Evenementencommissie.

- Op zaterdag 9 december a.s. wordt bij de molen De Tijd voor de 18e keer de meest knusse kerst¬markt van de Veluwe georganiseerd door de Evenementencommissie. De Bakkersmolen is een prachtige locatie geworden met o.a. een bakkerswinkel, chocolaterie, ijssalon en een horecagedeelte met serre en terras. De veranderingen bij de molen geeft de Evenementencommissie eigenlijk alleen maar meer mogelijkheden om een mooie kerstmarkt te organiseren: KerstbijdeMolen 2023.

De verenigingen, instellingen en particulieren hebben zich inmiddels aangemeld om hieraan deel te nemen. De standhouders zijn druk bezig geweest, zodat zij hun groot assortiment kerst-cadeau-en decoratieartikelen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Natuurlijk zullen de warme oliebollen van bakkerij Schuld niet ontbreken en u kunt bij de molen terecht bij de Evenementencommissie voor snert, koffie, chocolademelk en natuurlijk de glühwein.

De volgende optredens staan op het programma:

10.00 uur De Veluwse Midwienterhoornbloazers uit Epe

10.30 uur De Meulezangers

11.30 uur Muziekkorps Leger des Heils

12.30 uur Muziekvereniging Excelsior

13.30 uur Trekzakduo Klankzinnig

De kinderen kunnen vanaf 13.00 uur een ritje maken met paard en huifkar door Oostendorp. De bezoekers kunnen een kijkje nemen in de draaiende molen De Tijd. De molenaar is aanwezig en geeft nader uitleg over het functioneren van de molen en over de ingrijpende restauratie, die inmiddels begonnen is.

De markt is van 10.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid achter het gemeentehuis in Oostendorp.

Voor meer informatie kunt u naar de facebookpagina van de Evenementencommissie Oostendorp gaan of u kijkt op de website: www.evenementen-oostendorp.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel