Ankeiler: Op vrijdagavond 12 januari en zaterdag 13 januari 2024 wordt er bij Elburger SC voor de 3e keer de Cold Cup georganiseerd.

- Op vrijdagavond 12 januari en zaterdag 13 januari 2024 wordt er bij Elburger SC voor de 3e keer de Cold Cup georganiseerd. De Cold Cup is een voorbereidingstoernooi voor de tweede seizoenshelft voor meiden- en vrouwenteams en bestaat uit 4 categorieën. Namelijk de categorieën MO15, MO20, Vrouwenteams en Vrouwen 30+.

Op vrijdagavond 12 januari 2024 is er een toernooi voor de Vrouwen 30+. Deze begint om 19.00 uur. Aansluitend aan het toernooi zal er in de kantine een 80’s & 90’s party georganiseerd worden door de activiteitencommissie.

Op zaterdag 13 januari 2024 is er voor de overige categorieën een toernooi. Om 8.30 uur starten MO15 teams. Vanaf 11.30 uur zijn de MO20 teams aan de beurt en als afsluiting begint om 14.30 uur het toernooi voor de vrouwenteams. De deelnemende teams komen deze editie uit allerlei windstreken. In totaal zullen we 40 teams mogen begroeten om de Cold Cup wederom tot een groot succes te maken.

Dit jaar is er speciale aandacht voor de uitdaging van de zussen Nap, speelsters van ESC Vrouwen 1. Zij gaan op 6 juni 2024 de Alpe D’HuZes beklimmen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Helaas hebben zij hun vader verloren aan de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte. Op deze manier willen zij samen een verschil maken en bijdragen aan de hoop op een toekomst waarin niemand meer aan kanker hoeft te overlijden.

Steun deze meiden en doneer: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/ZussenNap

Meer informatie over het toernooi en deelnemers is te vinden op: https://www.tournify.nl/live/coldcup2024 of in de Tournify app -> zoekterm Cold Cup 2024

De Cold Cup wordt gesponsord door: Jumbo Gerrit Roeke Elburg, Wagenaar Engineering en Autobedrijf Wijnne.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel