Ankeiler: De lokale omroepen A1 Mediagroep, Loco Media Groep, LOEmedia en RTV Nunspeet gaan vanaf 1 januari 2024 de krachten bundelen om te komen tot een nog betere nieuwsvoorziening voor de inwoners van Veluwe-Noord.

- De lokale omroepen A1 Mediagroep, Loco Media Groep, LOEmedia en RTV Nunspeet gaan vanaf 1 januari 2024 de krachten bundelen om te komen tot een nog betere nieuwsvoorziening voor de inwoners van Veluwe-Noord. Deze samenwerking is een impuls voor de lokale nieuwsvoorziening in Barneveld, Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Elburg. Voor de nieuw te vormen streekredactie zijn zij op zoek naar redacteuren/verslaggevers.

VACATURE:

De vier lokale omroepen van de Noord West Veluwe, A1 media, Loe-media, Loco Media Groep en RTV Nunspeet, zijn in transitie naar een streekomroep. Samen gaan wij het nieuws brengen uit de gemeenten Barneveld, Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Nijkerk, Oldebroek en Putten. Dit doen wij via Web, TV, Radio en onze socials.

Onze grote kracht is de lokale aanwezigheid in de haarvaten van de samenleving. Daar waar alles gebeurt, bij de burger om de hoek! Heb jij een passie voor het tot leven brengen van lokale verhalen? Ben je op je best in een dynamische, samenwerkende omgeving? Dan hebben wij een uitdagende kans voor jou!

Voor onze nieuwe streekredactie zijn we op zoek naar:

Redacteuren/verslaggevers

28 - 36 uur per week

Als redacteur/verslaggever werk je in een team van betaalde en vrijwillige journalisten. Je krijgt de ruimte om samen met de stuurgroep van de samenwerkende lokale omroepen de streekredactie vorm te geven. Dat team zal bestaan uit vier redacteuren met ieder een geografisch aandachtsgebied binnen de Noord West Veluwe. De streekredactie werkt primair vanuit de redactielocaties in Nijkerk en Nunspeet.

Wat verwachten we van jou?

✔ Een journalistieke opleiding of op een andere manier de nodige ervaring in het journalistieke vak opgedaan;

✔ Een nauwkeurige, zelfstandige en proactieve werkhouding;

✔ HBO werk- en/ of denkniveau;

✔ Mogelijkheid om flexibel te werken, wanneer dat in avonduren of weekend noodzakelijk is;

✔ Aantoonbare affiniteit met de streek Noord West Veluwe;

✔ Ervaring in het werken met MS Office-applicaties, Adobe en software voor het monteren van multimediale nieuwsproducten;

✔ Bovenal veel energie en de juiste gedrevenheid voor het samen opbouwen van de streekredactie voor de streekomroep

Wat bieden wij?

✔ Een volledig uitgeruste werkplek in een inspirerende streek;

✔ Een netwerk van omroepen, die net als de lokale omroepen op de Noord West Veluwe werken aan de vorming van streekredactie;

✔ Mogelijkheden om hybride te werken;

✔ Een tijdelijke overeenkomst voor in eerste instantie de periode van één jaar (2024);

✔ Indiensttreding liefst per 1 januari 2024;

✔ Een marktconform salaris, conform de ‘CAO voor het omroeppersoneel’, met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?

Solliciteer dan vóór 15 dec 2023 door het sturen van een motivatiebrief en CV naar sollicitatie@a1mediagroep.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Medi Holstege 06-1017 9604 (Redactie Nunspeet) of Ari-jan van de Bunt 06-1781 2922 (Redactie Nijkerk)

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

De samenwerkende lokale omroepen hanteren op dit moment de werknaam Streekomroep Noord West Veluwe. Deze werknaam zal te zijner tijd worden vervangen door een definitieve merknaam voor de omroep.

Delen wordt gewaardeerd. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel