Ankeiler: Op zaterdagavond 23 december hoopt Concordia Oldebroek haar jaarlijkse kerstconcert te houden.

- Op zaterdagavond 23 december hoopt Concordia Oldebroek haar jaarlijkse kerstconcert te houden. Dit jaar zal het Elspeets mannenensemble medewerking verlenen aan deze avond. Met een divers programma hopen de verenigingen het kerstverhaal door middel van muziek en zang te vertolken.

Met een goed gevoel keerde Concordia afgelopen 18 november terug van hun concours in Zutphen, het optreden werd beloond met 88,75 punten. Dit gevoel zal Concordia proberen vast te houden in aanloop naar het kerstconcert. Met bijzondere muziek, ensembles en een verteller wordt de luisteraar meegenomen in het kerstverhaal.

De avond zal geleid worden door Berend-Jan Spijkerboer, hij zal steeds korte stukjes van het kerstverhaal vertellen. Deze stukjes worden afgewisseld door zang en muziek. Het Elspeets mannenensemble hoopt deze avond haar medewerking te verlenen door het zingen van verschillende kerstmuziek.

Verder zal Concordia op vrijdagavond 22 december haar jaarlijkse kerstrondgang houden. De muzikanten hopen langs te gaan bij zieken, ouderen of mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ook dit jaar zal het kerstconcert in de dorpskerk van Oldebroek plaatsvinden, de aanvang is om 20.00 uur! Eenieder is van harte welkom!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel