Ankeiler: Tijdens het evenement ‘Winter in de Vesting Elburg’ op vrijdag 8 en zaterdag 9 december staat ook dit jaar de Lions kerstwensboom bij de Lions kerstkraam in de Beekstraat.

- Tijdens het evenement ‘Winter in de Vesting Elburg’ op vrijdag 8 en zaterdag 9 december staat ook dit jaar de Lions kerstwensboom bij de Lions kerstkraam in de Beekstraat. De boom staat in het centrum van Elburg, op de stoep naast de HEMA.

De Lionsclub Elburg-Oldebroek wil aan stichtingen en verenigingen de gelegenheid bieden om hun wensen in de Lions kerstboom op te hangen. Dus als u een wens heeft voor een goed doel hang die dan op in de kerstwensboom. Het doel moet te maken hebben met activiteiten of ondersteuning van een club, vereniging of stichting die in de gemeente Elburg of Oldebroek actief is. Te zijner tijd zal bekend gemaakt worden welke wensen voor lokale goede doelen met een waardecheque worden gehonoreerd.

Bij de Lions kerstkraam zijn door de Lionsclub ook leuke activiteiten georganiseerd waarbij prijzen te winnen zijn. De gehele opbrengst daarvan is ook voor lokale goede doelen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel