Bevat Video: Video
Ankeiler: De Bloem van Hattemerbroek gaat naar Laura Scholten. Laura is een actieve vrijwilliger binnen het dorp. Momenteel is ze onder andere actief binnen de ouderraad van de Nassauschool.

- De Bloem van Hattemerbroek gaat naar Laura Scholten. Laura is een actieve vrijwilliger binnen het dorp. Momenteel is ze onder andere actief binnen de ouderraad van de Nassauschool. Daar was ze vandaag ook te vinden, want samen met andere vrijwilligers is ze druk bezig om de nodige voorbereiding te treffen om het schoolplein te kunnen gaan aanpakken. Door veel zelf te doen, kan de school de kosten drukken en kan er meer gerealiseerd worden. Volgens Dorpsoverleg Hattemerbroek is Laura echt een topvrouw. De betrokkenheid en actieve deelname die Laura laat zien voor Hattemerbroek wordt door het dorpsoverleg zeer gewaardeerd en dat wordt beloond met de Bloem van Hattemerbroek.

Fotoreportage Alida Bosma

Ze was in het verleden ook actief binnen de Oranjevereniging van Hattemerbroek en de jaren daarvoor binnen de speeltuinvereniging de Vogelzang. Het wilde weleens voorkomen dat Laura deelnam aan een vergadering tussen de verenigingen in Hattemerbroek en daarbij drie verenigingen vertegenwoordigde.

Vandaag de dag helpt Laura nog steeds mee met allerlei hand- en spandiensten binnen het dorp.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel