Ankeiler: De jaarlijkse Vlooienmarkt, georganiseerd door de enthousiaste Supportersvereniging "Groen-Wit," staat voor de 35e keer klaar om een onvergetelijke ervaring te bieden op Hemelvaartsdag, 9 mei, 2024.

- De jaarlijkse Vlooienmarkt, georganiseerd door de enthousiaste Supportersvereniging "Groen-Wit," staat voor de 35e keer klaar om een onvergetelijke ervaring te bieden op Hemelvaartsdag, 9 mei, 2024. Dit zal zijn op en rond het bruisende Sportpark Schenk op 't Harde. Jong en oud, handelaar of koopjesjager, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze sprankelende markt boordevol verrassingen.

Traditie en diversiteit

Al 35 jaar lang trekt de Vlooienmarkt op Hemelvaartsdag een divers publiek naar het pittoreske 't Harde. Dit jaar belooft weer een onvergetelijke gelegenheid te worden om rond te snuffelen tussen de handelswaar van ruim 400 handelaren uit het hele land. De markt biedt niet alleen een schat aan tweedehands items, maar ook zijn er handelaren met nieuwe waar en de laatste mode.

Wat te verwachten

Of je nu op zoek bent naar vintage vondsten, antieke schatten of gewoon een gezellig dagje uit met het gezin, de Hemelvaartsvlooienmarkt heeft voor elk wat wils. Naast de markt zelf zijn er kermisattracties voor kinderen, diverse kraampjes met heerlijke lekkernijen, en natuurlijk de gezellige kantine en het horecaplein waar je kunt ontspannen onder het genot van een kopje koffie of een verfrissend glaasje bier.

Handelaarsparadijs

Voor handelaren is dit evenement een gouden kans om hun waren aan een groot publiek te presenteren. Met meer dan 10.000 bezoekers uit de wijde omgeving, biedt de markt een uitgelezen kans om zolder- of schuurvondsten om te zetten in waardevolle transacties. In een tijd van stijgende prijzen is de Vlooienmarkt in 't Harde de perfecte gelegenheid om bij te verdienen of juist voordelig aan unieke spullen te komen.

Reserveer jouw plek!

Heb je nog waardevolle items op zolder liggen of droom je van een succesvolle handel op deze markt? Grijp dan nu je kans! Er zijn nog kramen en grondplaatsen beschikbaar. Neem contact op met de Supportersvereniging via supportersvereniging@svtharde.nl, meld je aan via https://www.svtharde.nl/reservering-standplaats-hemelvaartsmarkt/ of bezoek www.svtharde.nl voor meer informatie.

đź’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel