Ankeiler: De training 'Vrienden voor het leven', gegeven bij CJG Elburg, is een programma waarin kinderen (die snel angstig zijn, piekeren of uitdagingen uit de weg gaan) en hun ouders, vaardigheden aanleert om met uitdagingen uit het dagelijks leven om te gaan.

- De training 'Vrienden voor het leven', gegeven bij CJG Elburg, is een programma waarin kinderen (die snel angstig zijn, piekeren of uitdagingen uit de weg gaan) en hun ouders, vaardigheden aanleert om met uitdagingen uit het dagelijks leven om te gaan. Deze vaardigheden vergroten de emotionele veerkracht, het omgaan met stress, het zelfvertrouwen en helpen een positieve mindset te ontwikkelen.

Tijdens deze training leer je op een leuke manier over jouw gedachten en gevoelens. Bijvoorbeeld wat je allemaal in je lijf kunt voelen, hoe je omgaat met lastige gedachtes of hoe je kunt ontspannen. De training helpt jou onder andere om angsten de baas te worden, uitdagingen niet uit de weg te gaan en minder te piekeren.

Ouders wordt gevraagd om samen met hun kinderen aan de slag te gaan met de thuisopdrachten. Daarnaast vinden er een tweetal ouderavonden plaats.

Voor wie?

De training is voor kinderen (en hun ouders) tussen de 8 en 12 jaar uit gemeente Elburg.

Waar en wanneer?

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten en 1 terugkombijeenkomst. Daarnaast vinden er een tweetal ouderavonden plaats.

Data: donderdag 29feb, 7mrt, 14mrt, 21mrt, 28mrt, 4apr, 11apr, 18apr, 16mei, 23mei. Tijd: 15-16.30u.

Terugkombijeenkomst: 13 juni van 15-17u.

Ouderavond: 29 februari & 18 april van 19-20.30u

Locatie: CJG Elburg, MFC ’t Huiken, Lange Wijden 33.

Aanmelden of wil je meer weten? Neem dan contact op met CJG Elburg via info@cjgelburg.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel