Bevat Video: Video
Ankeiler: Doe mee met de ‘Oldebroeker Muziekquiz’!

- Doe mee met de ‘Oldebroeker Muziekquiz’! Tijdens de ‘Oldebroeker Muziekquiz’ strijden vrienden, familie en collega’s in teams van 2 personen tegen elkaar. De quiz omvat diverse muziekvragen, fragmenten en foto’s, waarbij verschillende muziekstijlen aan bod komen.

De quiz is zo samengesteld dat ieders interesse wordt aangesproken. Het team met de meeste punten aan het einde van de avond wordt gekroond tot de ultieme muziekkenner. Er zijn leuke prijzen te winnen. Presentatie Martijn Westerink en muziek Dries Smit. En tevens is er een goed doel aan deze drie avonden verbonden!

Gesprek met Arie ten Hove over de te organiseren 'Oldebroeker Muziek'.

Wanneer is het?

- 23 februari: Nederlandstalige muziek

- 22 maart: 80's en 90's

- 12 april: Piratenmuziek

Aanvang 19:45 uur (zaal open 19:00)

In de pauze is voor deelnemers en bezoekers een muziekbingo.

Waar wordt het gehouden?

ATB Vereniging Oldebroek

Sportlaan, 8095PK 't Loo Oldebroek

Deelname is € 10,= per team per avond, ook bezoekers zijn van harte welkom op de quizavonden, toegang is gratis. Geef je snel op, er kunnen maximaal 40 teams deelnemen.

Inschrijven kan via: https://oldebroekermuziekquiz.nl/inschrijven/

Zie voor actuele informatie: www.oldebroekermuziekquiz.nl

Het goede doel

Met deze avonden wil de ATB Vereniging Oldebroek ook financieel bijdragen aan Thom van Riessen die gaat deelnemen aan Alpe d’HuZes 2024. Onder het motto van "opgeven is geen optie" gaat Thom op donderdag 6 juni met de fiets zoveel mogelijk de legendarische berg beklimmen. De weg naar de top telt 21 bochten en is 14,5 kilometer lang. Het hoogteverschil tussen start en finish is 1100 met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,9%. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel