Ankeiler: Vrijdagavond 9 februari mochten de leden van postduivenvereniging de Pelikaan uit Oosterwolde hun jaarlijkse feestavond vieren. De opkomst was zeer hoog op deze toch wel bijzondere avond.

- Vrijdagavond 9 februari mochten de leden van postduivenvereniging de Pelikaan uit Oosterwolde hun jaarlijkse feestavond vieren. De opkomst was zeer hoog op deze toch wel bijzondere avond. Niet alleen werden de kampioenen gehuldigd, maar ook werden zes leden voorzien van de bronzen erespeld namens de NPO(Nederlandse Postduiven Organisatie).

De spelden met de bijbehorende oorkonde werden door Nanne Schoonhoven, de ‘burgemeester van Oosterwolde’, uitgereikt.

Het bleef nog lang gezellig daar aan de Mheneweg te Oosterwolde. Genoten kon er worden van een koud en warm buffet met ijs als toetje. Daarnaast deed iedereen mee aan een aantal rondjes bingo en een grote verloting met schitterende prijzen. Voor de vereniging is het een bijzonder jaar in verband met het 90-jarig jubileum. Hiervoor worden nog een aantal activiteiten georganiseerd waaronder een open dag in de maand juni en in december hoopt de jubilerende vereniging een mooie feestdag te houden om het jubileum te vieren en af te sluiten.

Feestavond en 90-jarig jubileum PV de Pelikaan
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel