Ankeiler: Elko van den Busken zal ook komend seizoen aan het roer staan als hoofdtrainer van de selectie van KV Elburg.

- Elko van den Busken zal ook komend seizoen aan het roer staan als hoofdtrainer van de selectie van KV Elburg. De korfbalvereniging zegt zeer verheugd te zijn over deze beslissing en uit te kijken naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking.

Elko van den Busken, die momenteel zijn eerste jaar als hoofdtrainer bij de vereniging vervult, heeft indruk gemaakt met zijn deskundigheid, betrokkenheid en enthousiasme. De TC is ervan overtuigd dat onder zijn leiding de selectie en daaruit voortvloeiend onze jeugdafdeling, verdere stappen zal zetten in hun ontwikkeling.

Van den Busken zelf is eveneens enthousiast over de verlenging van de samenwerking en ziet tal van uitdagingen voor het komende seizoen. Hij is vastbesloten om samen met de selectie te blijven bouwen aan succes en de sportieve ambities van KV elburg waar te maken!

Ook teammanager en verzorgster Deborah Engeltjes en trainer/coach Gerbert Eikenaar gaan volgend jaar verder in de technische staf. Bij het tweede seniorenteam neemt Gerjan Berghorst afscheid als coach na dit seizoen. Zijn ervaring en inzet gaan niet verloren voor KV Elburg, maar gaat hij vervullen in een andere functie.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel