Ankeiler: Maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur en dinsdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM.

Maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur en dinsdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn en Evert van 't IJssel gaan in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Johan Hut, de voorzitter van Toer de Dellen en penningmeester bij de Veluwse Wensambulance, zal te gast zijn in de studio van regioradio LocoFM. Zaterdag 22 juni staat Toer de Dellen weer op de agenda. Vanaf het OWIOS sportpark in Oldebroek een rondje wandelen, hardlopen, fietsen, steppen of wat je maar wilt. Met als doel je inzetten voor de Veluwse Wensambulance. De inschrijving is weer geopend (www.toededellen.nl).

Evert van ‘t IJssel zal het zijspan duo Dik Zwanepol en Benzo van Olst aan de tand voelen.De twee crossvrienden wisten in 2023 vijfde van Nederland te worden in de NK zijspanklasse. Ze wisten constant punten te pakken, en de vraag aan Dik en Benzo is of er nog meer had ingezeten. Inmiddels is het duo in voorbereiding op het komend seizoen en dat verliep tot nu toe niet vlekkeloos. Nog maar een aantal weken en dan begint het nieuwe seizoen en wel op zaterdag 9 maart. De eerste wedstrijd is op het circuit van Oss. Op zaterdag 30 maart staat een thuiswedstrijd op de rol op circuit "de Bargen". Maar daar blijft het niet bij, want op donderdag 9 mei zullen Zwanepol en Van Olst aan de start staan op de crosspiste van Heerde.

Ook wordt er teruggeblikt op de Sportverkiezingen van de Gemeente Oldebroek, welke op vrijdagavond 9 februari in MFC Hart van Oosterwolde hebben plaats gevonden. Zaterdag 10 februari werd de finale van de Veluwse Mountainbike Competitie bij de ATB Vereniging Oldebroek verreden, Evert en Dirk Jan blikken ook hierop terug. In Nijkerk werd de 3e wedstrijd in de Maxi Promo Run Bike Run competitie gehouden.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel