Ankeiler: Zwembad De Veldkamp organiseert in samenwerking met Goed Bezig Oldebroek zwemlessen speciaal ontwikkelt voor vrouwen.

- Zwembad De Veldkamp organiseert in samenwerking met Goed Bezig Oldebroek zwemlessen speciaal ontwikkelt voor vrouwen. Deze unieke serie van 15 lessen, die van start gaan op dinsdag 19 maart, biedt een veilige en comfortabele omgeving voor vrouwen om hun zwemvaardigheden te verbeteren.

De lessen worden geleid door een ervaren vrouwelijke instructeur, en de focus ligt op individuele begeleiding en plezier in het water. Na succesvolle afronding ontvangen de deelnemers een certificaat en vier vrijkaartjes voor toekomstige zwemsessies.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich eenvoudig inschrijven door een e-mail te sturen naar LDaanen@oldebroek.nl. De kosten voor de volledige cursus bedragen slechts 250 euro. Inwoners uit de gemeente Oldebroek met een laag inkomen kunnen een aanvraag indienen bij het Volwassenenfonds voor financiële ondersteuning. Het zwembad is exclusief gereserveerd voor vrouwen tijdens deze lessen en vinden dus plaats zonder aanwezigheid van mannen of kinderen.

Voor meer informatie kan contact gezocht worden met Laura Daanen via LDaanen@oldebroek.nl of 06 57 62 98 59.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel