Ankeiler: Het bestuur van korfbalvereniging Rood-Wit uit Wezep is verheugd te kunnen melden dat Stefan van der Worp (33) met ingang van het seizoen 2024 – 2025 de nieuwe hoofdtrainer zal zijn voor de selectie van KV Rood-Wit.

- Het bestuur van korfbalvereniging Rood-Wit uit Wezep is verheugd te kunnen melden dat Stefan van der Worp (33) met ingang van het seizoen 2024 – 2025 de nieuwe hoofdtrainer zal zijn voor de selectie van KV Rood-Wit. De korfbaltrainer uit Zwolle wordt de opvolger van Guido van Keulen, die aan het einde van dit seizoen stopt.

In Stefan heeft Rood-Wit een trainer gevonden die jong, ambitieus en gedreven is. Hij heeft een duidelijke visie op het korfbalspel en kan hiermee voortborduren op wat huidige trainer Guido van Keulen heeft ingezet. Stefan kan niet wachten om aan de slag te gaan met deze groep. Op de vraag waarom Rood-Wit, zegt Stefan: ‘’Rood Wit is een ambitieuze en talentvolle ploeg met jonge mensen. Er is flink geïnvesteerd in de senioren én de jeugd. Ik kijk er naar uit hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen’’.

Stefan is woonachting in Zwolle en heeft zelf altijd gekorfbald bij Oranje Zwart. Na zijn carrière als korfballer is hij hoofdtrainer geweest bij KV Hellas’63 (interim) en Regio’72 in Vaassen. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft hij gevonden in Wezep. Over zijn verwachtingen voor volgend seizoen zegt Stefan het volgende: ‘’ Volgend seizoen is mijn verwachting dat we het spel verder kunnen verrijken door veel de bal te gaan verleggen en over alle schijven te gaan spelen en scoren. Ongeacht in welke klasse we uit zullen komen, hoop ik bij te dragen aan attractief korfbal in Wezep’’.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel