Ankeiler: Het is weer tijd voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2023.

- Het is weer tijd voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2023. Vanuit het Sociaal Financieel Trefpunt bieden Sociaal Raadslieden van Stimenz en vrijwilligers van Humanitas gezamenlijk ondersteuning bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2023. Deze gratis hulp is voor mensen met een laag inkomen die geen koopwoning of hoog eigen vermogen hebben en geen ondernemer of zzp’er zijn.

Afspraak maken

Wilt u graag hulp bij het invullen van de belastingaangifte? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0525-682211 of te mailen naar vraag@sociaaltrefpunt.nl. U kunt een afspraak inplannen voor:

• Donderdagmiddag 4 april tussen 13:00 tot 16:00 uur.

Moet u aangifte doen?

Heeft u bericht ontvangen van de Belastingdienst dat u aangifte moet doen? Dan bent u verplicht om aangifte te doen. Daarnaast zijn er meerdere situaties waarin het zinvol kan zijn om aangifte te doen. Neem voor meer informatie contact op met sr-elburg@stimenz.nl.

Denk aan uw DigiD

Als u belastingaangifte gaat doen, logt u online in met uw DigiD. Dit kan met de DigiD inlognaam en wachtwoord of de DigiD app. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze zo snel mogelijk aan via www.digid.nl. Het duurt een 3 werkdagen voordat u de activeringscode thuis ontvangt en u uw DigiD kunt gebruiken.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel