Bevat Video: Video
Ankeiler: (advertorial) "Een brouwerij in Oosterwolde?" Ja, je hoort het goed! In het dorp van de gemeente Oldebroek wordt speciaalbier gebrouwen.

- (advertorial) "Een brouwerij in Oosterwolde?" Ja, je hoort het goed! In het dorp van de gemeente Oldebroek wordt speciaalbier gebrouwen. Velen kennen Taste of the Wolve van de bierpakketten, gevuld met speciaalbieren van verschillende brouwerijen. Maar nu introduceren zij iets nieuws: de 'Juicy Blonde' - het eerste eigen speciaalbier van TOTW.

Terugblikken

In november 2021 richtte Ryan Wolff The Taste of the Wolve op aan de Zoandweg in Oosterwolde. Ryan zag overal bierpakketten, gevuld met bekende speciaalbieren zoals La Chouffe, Leffe en Affligem. Maar de wereld van speciaalbieren is veel groter dan deze merken. Daarom besloot Ryan van zijn hobby, het proeven van speciaalbieren, zijn onderneming te maken.

In het begin kreeg hij vaak de vraag: 'Wat als het niet lukt?' Met een glimlach antwoordde hij: 'Dan drink ik het gewoon zelf op.' Gelukkig hoefde dat niet, want in de afgelopen jaren werden er talloze pakketten bezorgd bij bierliefhebbers. Het ging niet alleen om bierpakketten; er werden daarbij ook truien en T-shirts verkocht, stond hij op markten, werden er bierproeverijen georganiseerd en stelde hij kerstpakketten samen.

Ryan brouwt zijn eigen blonde wolf

Rebranding

Het beeldmerk van The Taste of the Wolve, met de zwarte truien en tasjes met de witte wolvenkop, gaat veranderen. Zij ondergaan een rebranding naar 'Taste of the Wolve' en vernieuwen het logo. Het oude zwart-witte logo maakt plaats voor een authentiek en ambachtelijk ontwerp, dat een combinatie is van de wolvenkop en de hopplant.

Eigen speciaalbier

'We wilden iets hebben dat echt door onszelf gemaakt was, en dat is toch fantastisch!' Met dit idee werden de eerste thuisbrouwinstallaties aangeschaft. Vol enthousiasme werd er veel speciaalbier gebrouwen. Het ene brouwsel was lekkerder dan het andere, maar dat was niet verrassend zonder ervaring. 'Doorzetten en blijven proberen leidt uiteindelijk tot een recept dat je zelf lekker vindt en waar je achter staat.'

Juicy Blonde

De ‘Juicy Blonde' is echt een juweeltje. Het is een Belgisch Blond bier van 7,2% met een hoppy en juicy touch. Wat maakt het dan Belgisch als het in Oosterwolde gebrouwen is? 'Mijn Juicy Blonde wordt gebrouwen met echte Belgische ingrediënten en expertise, en daar voegen we moderne fruitige tinten aan toe,' vertelt Ryan. 'Dit maakt het een fantastisch speciaalbier voor elke bierliefhebber en het past goed bij een stuk vlees van de barbecue, vis of een flinke borrelplank.'

Proeven?

Daar krijg je vast dorst van! Wil je de Juicy Blonde ook proberen? Goed nieuws, het is al verkrijgbaar bij verschillende horeca en slijterijen in Oosterwolde, Oldebroek, Elburg en omgeving. Je kunt het ook online bestellen op tasteofthewolve.nl. Proost!

Heb je een eigen winkel, slijterij, horecazaak of iets anders en wil je graag de Juicy Blonde aanbieden? Dat kan zeker! Neem gerust contact op met Ryan (06-18234008) om een goed glas speciaalbier te proeven.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel