Ankeiler: Rotary club Oldebroek-Elburg nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 25 april 2024.

- Rotary club Oldebroek-Elburg nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 25 april 2024. Met deze open clubbijeenkomst wil men mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. 'Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Oldebroek en Elburg, maar ook ver daarbuiten,' laat de organisatie weten.

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

Ze wisselen professionele kennis uit, vertellen over elkaars vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens clubbijeenkomsten.'Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.'

Open clubbijeenkomst

Belangstellenden zijn harte welkom op de open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 18.15 uur in Restaurant ‘De Haas’ te Elburg. naast kennismaken met Rotary is daarnaast ook een programma samengesteld.

De bijeenkomst is om 20.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 18 april via secretaris@rotaryoldebroek.nl

Meer informatie over Rotary kun je vinden op www.rotary.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel