Ankeiler: Dames 1 van Blauw Wit is gepromoveerd naar de derde divisie. De afgelopen week hebben de dames drie wedstrijden mogen spelen. Op vrijdagavond 22 maart moesten ze uit naar Dieren.

- Dames 1 van Blauw Wit is gepromoveerd naar de derde divisie. De afgelopen week hebben de dames drie wedstrijden mogen spelen. Op vrijdagavond 22 maart moesten ze uit naar Dieren. Dit was niet de beste wedstrijd van Blauw Wit. Met een 3-1 verlies gingen de dames huiswaarts. Met dat ene puntje wisten de dames wel definitief te promoveren.

Op dinsdagavond 26 maart kreeg Blauw Wit bezoek van VVH dames 2. Tijdens deze wedstrijd herpakten ze zich en pakten ze 4 mooie punten. De eerste twee sets ging het gelijk op en stond het 1-1 in sets. In set 3 en set 4 waren de dames van Blauw Wit overduidelijk de baas en werd er met duidelijke cijfers gewonnen: 25-13 en 25-12.

Op zaterdag 30 maart kregen ze bezoek van de dames uit Deventer: Avior DS3. Het werd een goede 3-1 overwinning voor Blauw Wit.

Blauw Wit dames 1 heeft nog twee wedstijden te gaan. Komende zaterdag om 17:00 uur komt Spiker DS 1 op bezoek in de Talter in Oldebroek. Zij zijn kampioen geworden in de competitie. De nummer 1 tegen de nummer 2.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel