Ankeiler: Andries Knevel spreekt zondag 14 april in Elburg bij Celebration 30±. Aan de hand van Psalm 30:6, zal hij spreken over genade.

- Andries Knevel spreekt zondag 14 april in Elburg bij Celebration 30±. Aan de hand van Psalm 30:6, zal hij spreken over genade.

Andries Knevel is bekend als presentator van actualiteitenprogramma’s zoals: ‘Knevel & Van den Brink’, ‘De Vijfde Dag’ en ‘Andries en de wetenschappers’. Hij is getrouwd, heeft drie kinderen en is ook opa.

Ook schreef hij een aantal boeken over het medium televisie. Op de vraag ‘wie is Andries Knevel echt?’ (AD-interview) antwoordde hij: "Een gevoelige man met een ongelooflijke interesse in alles wat om hem heen gebeurt. Maar ook een man die lijdt onder het vreselijke onrecht in de wereld."

Er zal tevens veel gezongen worden onder begeleiding van de eigen Celebration-band! Je bent van harte welkom op deze interkerkelijke avond, die plaatsvindt in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente, Boterbloem 15 in Elburg. Aanvang is 19.45 uur.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel