Ankeiler: Veel kinderen skaten of skeeleren op de straat, doen spelletjes op skeelers of maken met hun ouders een skeelertochtje. Wist je dat skeeleren (of inline-skaten) ook een sport is?

- Veel kinderen skaten of skeeleren op de straat, doen spelletjes op skeelers of maken met hun ouders een skeelertochtje. Wist je dat skeeleren (of inline-skaten) ook een sport is? Een sport waar je op kunt zitten en elke week naar training kunt? Waar je leert remmen, slalommen, bochtjes maken, springen en nog veel meer? In Oldebroek vind je zo’n vereniging: Skeelerclub Oldebroek. De leden trainen op de skeelerbaan aan de Stouwdamsweg 12 in Oldebroek.

Wil jij kennismaken met het skeeleren? Op zaterdag 6 april organiseert Skeelerclub Oldebroek een open dag. Kinderen tot 13 jaar en hun ouders zijn vanaf 10.00 uur van harte welkom op de skeelerbaan. De open dag eindigt om ongeveer 13.00 uur. De clinics beginnen om 10.30 uur en duren tot 12.30 uur. Na de clinics staat er wat lekkers klaar voor alle kinderen. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Daarnaast is er een informatiestand, een verloting met mooie prijzen van de plaatselijke ondernemers, een springkussen, schminken, raadspel.

Kom naar de open dag en breng jouw skeelers, helm, kniebeschermers, elleboogbeschermers, polsbeschermers mee. Heb je deze zelf niet, dan kun je deze tijdens de open dag lenen.

Mocht je vervolgens enthousiast zijn geworden, dan kun je je aanmelden voor twee gratis proeflessen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel