Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie
Geschreven door Jeannet van Elst
9 juli 2024 16:48


BMX-er Ryan Hartman Nederlands Kampioen in de klasse junior men
Foto: BMX-er Ryan Hartman Nederlands Kampioen in de klasse junior men
Foto Dirk Jan Grootkarzijn

't LOO - Ryan Hartman, rijdend voor het UCI BMX-team ‘Team TVE Sport’, is afgelopen weekend in Wijchen Nederlands kampioen BMX in de klasse junior men geworden.

In de klasse junior men kon het publiek genieten van een zinderende finale. Aan het hek stonden meerdere kanshebbers op de titel. Na een mindere start wist Hartman goed aan te sluiten op een tweede positie en was hij met meer snelheid jagend op de koppositie. In de tweede bocht plaatste Hartman een strak opgezette aanval. De twee koprijders gingen zij aan zij over het derde stuk van het BMX parcours en hierbij wist Hartman indrukwekkend buitenom de koppositie over te nemen om die niet meer af te geven. De tweede plek was hierbij in de junior men categorie voor Jesse de Veer en een derde plek was voor Mika Lang.

Ryan Hartman omschrijft deze overwinning als een hoofddoel voor dit seizoen. ‘’Supermooi om na een mindere start van het seizoen in verband met gezondheidsklachten, mijzelf te herpakken. Ik heb alles op alles gezet om in topvorm te kunnen presteren op het NK. Dus om deze wedstrijd uiteindelijk op mijn naam te kunnen schrijven voelt super goed!’’


Heb je een tip of opmerking? Mail onze redactie via info@locomediagroep.nl.

Oldebroek Nieuws 

't loo 
 
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie