Bottercourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Bottercourant.nl te lezen

 • Inloopochtend in WOC 't Huiken


  huiken

  ELBURG - Elke donderdagmorgen kunt u lekker creatief bezig zijn tijdens de inloopochtend in WOC 't Huiken in Elburg. Wilt u ook andere mensen ontmoeten, een kopje koffie drinken en creatief bezig zijn,  dan bent u van harte welkom.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margriet Nauta: margriet.nauta@wiel.nl of bellen naar 681212

 • Lees meer >
 • Try-Out 23e Adventsconcert Kavóca


  kavoca

  ELBURG - Het Kamper Vocaal Ensemble ‘Kavóca’ nodigt u van harte uit voor haar concert in de Ichthuskerk. Aanvang 20.00 uur. Kerk is open vanaf 19.30 uur. In de aanloop naar haar jaarlijks Adventsconcert, geeft ‘Kavóca’ in samenwerking met organist Jurjan Lipke en pianist Jan Broekhuis een Try-Out van haar inmiddels 23e Adventsconcert. Toegang is gratis, wel is er een deurcollecte ten bate van de onkosten.

 • Lees meer >
 • DSV laat weer goede indruk achter: 2 – 1 zege op Zwolse Boys


  DSV

  DOORNSPIJK - DSV blijft de laatste weken beter presteren dan in het begin van de competitie. Ditmaal ervoer Zwolse Boys de kracht van het collectief van de Doornspijkers. De nr. 2 van de ranglijst trok met een 2 – 1 nederlaag aan het kortste eind en verliet met tien man het veld, nadat een overtreding op een DSV-aanvaller met direct rood werd bestraft.

  Zwolse Boys had meer balbezit, maar DSV was niet minder gevaarlijk en nam in de 10e minuut zelfs de leiding. Bij een directe vrije trap vond aanvoerder Martijn Lieferink precies het gaatje tussen de muur en de keeper en zorgde daarmee voor de openingstreffer. De laatste 15 minuten van de eerste helft leverde een offensiefje van de Zwolse Boys enkele hachelijke situaties op voor het doel van Davey Visch, maar de rust brak aan met 1 – 0 .

 • Lees meer >
  Lees meer >
 • Bijzondere ledenvergadering CMV Excelsior Oostendorp


  image2.jpeg

  OOSTENDORP - Afgelopen maandagavond was er om meerdere redenen een bijzondere ledenvergadering bij de CMV Excelsior Oostendorp. Allereerst is er tijdens deze avond officieel afscheid genomen van de door Excelsior zeer gewaardeerd lid Jan-Willem Bultman. Ruim 40 jaar is hij muzikant geweest van de vereniging en heeft daarnaast veel dingen gedaan voor de verenging. Helaas is hij genoodzaakt om te moeten stoppen met musiceren. Gelukkig blijft Jan-Willem betrokken bij de vereniging door zijn inzet bij verschillende acties. Als dank voor zijn inzet en lidmaatschap bij de vereniging is een aardigheidje overhandigd.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Bottercourant.nl.