Bottercourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Bottercourant.nl te lezen

 • Eindelijk winst voor KV Elburg


  kv elburg

  ELBURG - Zaterdagmiddag 21 oktober kon het Elburger publiek eindelijk juichen na een wedstrijd van Elburg 1. Elburg behaalde in de wedstrijd tegen Rood-Wit 1 de eerste punten door deze wedstrijd te winnen met 16-12. " Zo ga je toch met een beter gevoel de zaal in", aldus enkele blijde spelers.. Elburg en Rood-Wit begonnen de wedstrijd op een zonnig Burg. Bode sportpark waar zich veel publiek had verzameld. Voor het eerst sedert vele jaren kwamen de teams weer in competitieverband tegen elkaar uit. Rood-Wit deed het in deze veldcompetitie tot nu toe beter dan de Elburgers. De Wezepers hadden tot nu toe twee punten behaald, Elburg stond nog op nul. Daarbij kwam dat Elburg al een trainerswisseling achter de rug had en onder leiding van Rico Smit weer bouwt aan de toekomst.

 • Lees meer >
 • Voetbaluitslagen 21 oktober regio Elburg


  voetbalnet

  WZC Wapenveld - Elburger SC 3 - 2
  DSV '61 - VEVO 4 - 2
  VSW - SV 't Harde 4 - 4
  VSCO '61 - Veensche Boys 1 - 2
 • Lees meer >
 • Rotaryclub Oldebroek/ Elburg organiseert veilingdiner


  rcoldebroek elburg 1

  WEZEP/ELBURG - Rotaryclub Oldebroek/ Elburg wil door middel van een veilingdiner geld inzamelen om een lokaal project te ondersteunen. Als doel is gekozen voor het bevorderen van de mobiliteit voor met name ouderen binnen de gemeente Oldebroek en Elburg met behulp van 4 of 5 Elektrische Duo-fietsen. Met het geld wordt naast de aanschaf van de fietsen ook geld gereserveerd voor het onderhoud. In overleg met SWO voor gemeente Oldebroek en de Stichting WIEL voor de gemeente Elburg zal bekeken worden hoe de fietsen optimaal kunnen worden ingezet. Bewoners van beide gemeenten kunnen gebruik maken van de fietsen. Behalve ouderen kunnen ook andere doelgroepen die tijdelijk of permanent niet in staat zijn om zelfstandig te fietsen gebruik maken van deze duofietsen.

 • Lees meer >
 • Rondleiding door Karel Kindermans


  karel

  ELBURG -  De tekeningen van Karel Kindermans nemen een prominente plaats in op de tentoonstelling Christendom en antisemitisme in Sjoel Elburg. Zij nodigen uit om na te denken over de historische beelden die erin zijn verwerkt en om daarover met elkaar in gesprek te gaan. Op woensdag 8 november en vrijdag 29 december om 14:00 uur is Karel Kindermans in Museum Sjoel Elburg om een toelichting op zijn werk te geven en kunt u zelf met hem in gesprek. De kosten voor deze rondleiding bedragen € 3,00 per persoon, plus de entree tot het museum.

  In verband met de beperkte ruimte is aanmelden noodzakelijk. Dat kan door een e-mail te sturen aan info [AT] sjoelelburg [DOT] nl, o.v.v. rondleiding Kindermans. Vergeet niet daarbij uw contactgegevens, de datum van de rondleiding en het aantal personen te vermelden.

 • Lees meer >
 • Kinderevenement 'Doe's gek'


  doesgek

  ZWOLLE - Er komt een nieuw kinderevenement naar Zwolle van de oud organisatoren van het grootste kinderevenement van Nederland, LEGO WORLD. Jarenlang was LEGO WORLD een begrip in Zwolle met meer dan 90.000 bezoekers uit heel Nederland. De organisatoren komen nu terug met Doe’s Gek.

  Het is een evenement waar, net als bij LEGO WORLD, kinderen worden uitgedaagd om te kijken, zien, voelen en vooral om te doen.Doe’s Gek wordt georganiseerd van 27 oktober tot en met 29 oktober .

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Bottercourant.nl.