Bottercourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Bottercourant.nl te lezen

 • Musicalklassieker ‘Op hoop van zegen’ te zien in De Meerpaal


  roy

  DRONTEN - Op Hoop van Zegen’ is een oer-Hollandse musical gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans. Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren laat niemand onberoerd. Zeker wanneer Knier voor het gruwelijke dilemma komt te staan of ze haar jongste zoon Barendje ook naar zee zal sturen. Hun gevecht om te overleven - gebukt onder het harteloze beleid van reder Bos en andere sociale misstanden - leidt tot één conclusie: de vis wordt duur betaald. De voorstelling is op donderdag 4 april te zien in De Meerpaal in Dronten.

 • Lees meer >
 • Dickhof E-bike opstapdagen


  dickhof

  OLDEBROEK (ADVERTENTIE)  - Dickhof Rijwielen organiseert op 28, 29 en 30 maart de E-bike opstapdagen bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek. Bezoekers kunnen tijdens de E-bike opstapdagen kennis maken met het ruime assortiment elektrische fietsen die Dickhof Rijwielen in huis heeft en een testrit maken. De elektrische fietsondersteuning is inmiddels in elk segment terug te vinden. Voor jong en oud is er wel een passend model in alle prijsklassen te koop. Klanten die een E-bike kopen tijdens de opstapdagen of in één van de vier filialen van Dickhof Rijwielen van 25 maart tot en met 6 april, maken bovendien kans op een e-bike ter waarde van € 1099,-.

 • Lees meer >
 • Vernielingen in Vesting Elburg


  D2cCJlOX0AEW9iM.jpg large

  ELBURG - ' Vannacht een hoop ergelijke, stompzinnig vernielingen in de Vesting Elburg. Vooral die in het Hofje aan de Ledige Stede bij de ouderen,' meldt de politie van Elburg op twitter. . 

  De politie vraagt uw hulp om de daders te pakken. Bel tel. 0900-8844 of MMA 0800-7000

 • Lees meer >
 • Samen eten en ontmoeten


  samen eten

  ELBURG - Twee keer per maand organiseert Zorgverlening Het Baken het 'Samen eten en ontmoeten buffet', speciaal voor bewoners, mantelzorgers en omwonenden. Heeft u zin om gezellig samen te eten en leuke nieuwe contacten op te doen? U bent van harte welkom om aan te schuiven in ontmoetingsruimte De Rede op locatie De Voord in Elburg op 2 april.

  Het buffet wordt elke tweede en derde dinsdag van de maand georganiseerd. De kosten voor het buffet zijn € 9,- per persoon, inclusief één aperitief. U bent welkom vanaf 17.00 uur, start buffet is om 17.15 uur.

 • Lees meer >
 • Dames EVV strijden om titel


  EVV Bultman Hartholt D1

  ELBURG - De volleybalsters van EVV Bultman-Hartholt zijn bezig aan een spannende slotfase van de competitie. Met Avior uit Schalkhaar strijdt de ploeg van trainer Daan Schouten om de titel in de promotieklasse. Afgelopen zaterdag wonnen de Elburgers de uitwedstrijd bij midenmoter Voorwaarts met 1-3 en zagen daardoor Avior – dat nummer laatst Pauwervoll met 0-4 versloeg – een punt dichterbij kruipen. Met nog twee wedstrijden voor de boeg heeft EVV twee punten voorsprong op de concurrent. De wedstrijd tegen Voorwaarts begon dramatisch voor EVV. De dames uit Twello serveerden de gasten de zaal uit en namen een ruimte voorsprong. In het tweede deel van de set kwam EVV weliswaar dichterbij, maar niet genoeg om de set nog te kunnen winnen (25-20). In de daarop volgende sets was EVV beter bij de les en kwam niet meer in gevaar ((13-25, 15-25, 16-25). Over twee weken speelt EVV thuis tegen subtopper Blok EVC, een week later sluit het de competitie af bij Spiker in Eerbeek.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Bottercourant.nl.