Bottercourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Bottercourant.nl te lezen

 • Goud, zilver en brons voor jeugdleden ATB Vereniging Oldebroek op NK jeugd


  002 NK MTB OLDENZAAL PODIUMT ATV SEN BRONS 2018

  OLDEBROEK– De jeugd van de ATB Vereniging Oldebroek heeft deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Mountainbiken in Oldenzaal. De jeugdige rijders van De ATB-vereniging Oldebroek hebben zich van hun beste kant laten zien en aan het einde van de dag waren er acht podiumplekken veroverd door de mountainbikers. Goud, zilver en bronzen medailles gingen mee richting Oldebroek. Een prachtig resultaat waar begeleiders en trainers van de jeugdafdeling best trots op zijn. Het is dan ook klasse om op dit landelijk niveau goede klasseringen te fietsen. Er waren maar liefst drie eerste plaatsen, één tweede plaats en vier derde plaatsen.

 • Lees meer >
 • Geef uw mening over de dienstverlening van de Gemeente Elburg


  Gemeentehuis elburg

  ELBURG - Elke twee jaar voert de Gemeente Elburg het onderzoek waarstaatjegemeente.nl uit. Deze week ontvangen ruim 2000 inwoners van de gemeente Elburg de vragenlijst van onderzoeksbureau Kantar Public. Zij zijn in de gelegenheid om hun ervaring met de dienstverlening te benoemen, aan de hand van vier maatschappelijke thema’s: Woon- & leefklimaat, Dienstverlening, Relatie tussen burgers & gemeente en Welzijn & zorg.

 • Lees meer >
 • Wijkschouw Doornspijk/Hoge Enk 12 oktober 2018


  elburg logo

  DOORNSPIJK - Dit jaar zal er net als voorgaande jaren weer een wijkschouw plaats vinden in de kernen Doornspijk en Hoge Enk. Tijdens een wijkschouw komt ‘de gemeente’ (wethouder, ambtenaren en een aantal raadsleden) naar de kernen om persoonlijk te kijken naar punten die voor verbetering vatbaar zijn.

 • Lees meer >
 • Eerste zonnepanelen van de collectieve inkoopactie Elburg in de Zon gelegd


  DSC 0007z

  ELBURG - Vanmorgen werden de eerste zonnepanelen van de collectieve inkoopactie Elburg in de Zon gelegd! Wethouder Arjan Klein legde het eerste paneel op het dak van familie Tromp aan de Punterstraat.

  In de gemeente Elburg hebben zich bijna 200 huiseigenaren definitief aangemeld voor een maatwerkofferte voor zonnepanelen van de collectieve inkoopactie Elburg in de Zon! De actie is afgelopen voorjaar door gemeente Elburg en energieloket Veluwe Duurzaam in samenwerking met een jury van inwoners van Elburg opgezet.

  Foto's Henk Stappenbeld

 • Lees meer >
 • Defensie oefening 24 september t/m 12 oktober


  d180214jv1005

  ELBURG - Van 24 september t/m 12 oktober trainen eenheden van de Koninklijke Lucht- en Landmacht samen in deze grote defensie oefening 'Falcon Autumn'. Militair Luchtvaart Terrein (MLT) Deelen fungeert drie weken lang als uitvalsbasis naar de oefengebieden in Noord-, Midden- en Oost-Nederland.

  Samenwerking
  Falcon Autumn is een jaarlijks terugkerende oefening voor 11 Air Manoeuvre Brigade. Dat is een samenwerkingsverband tussen 11 Luchtmobiele Brigade (Koninklijke Landmacht), het Defensie Helikopter Commando en het 336 Squadron van vliegbasis Eindhoven (Koninklijke Luchtmacht).

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Bottercourant.nl.