Bottercourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Bottercourant.nl te lezen

 • Uitreiking prijs fotowedstrijd Doornspijk


  thumbnail 2020 09 fotowedstrijd Doornspijk

  DOORNSPIJK - In de afgelopen zomermaanden heeft de Bibliotheek Noord-Veluwe Zomer-Doe-Boekjes uitgedeeld aan een groot aantal kinderen. De boekjes waren bedoeld om het lezen in de vakantie te stimuleren. Veel kinderen hebben meegedaan aan de kleurwedstrijd en de fotowedstrijd uit deze boekjes. Afgelopen week heeft de winnares van de fotowedstrijd in Doornspijk haar prijs in de bibliotheek in ontvangst genomen. Gerrita won de fotowedstrijd met een foto waarbij zij aan het lezen is bij een tuinmolen. Zij ontving hiervoor een dagje uit cadeaubon.

 • Lees meer >
 • Energiespreekuur Elburg - 22 september


  input

  ELBURG -  Heb je een vraag over aardgasvrij wonen of energiebesparing in jouw woning? Meld je dan aan voor het energiespreekuur op 22 september in MFC ’t Huiken in Elburg of voor een gesprek in één van de andere gemeenten. Je krijgt dan gratis advies van een onafhankelijke energieadviseur. Liever een telefonisch of online adviesgesprek? Ook dat is mogelijk!

  Bekijk op de website veluweduurzaam.nl/advies/energiespreekuur waar en wanneer de energiespreekuren zijn. Let op: aanmelden is verplicht!

 • Lees meer >
 • Elburgerbrug weer open voor wegverkeer, nieuwe werkzaamheden noodzakelijk


  brug2

  ELBURG -  Van maandag 31 augustus tot en met donderdag 3 september was de Elburgerbrug afgesloten wegens werkzaamheden. Inmiddels is Elburgerbrug weer open voor verkeer. Tijdens de werkzaamheden heeft de aannemer, die gespecialiseerd is in het aanbrengen van slijtlagen, geconstateerd dat de schade groter is dan vooraf ingeschat kon worden. Dit betekent dat er extra werkzaamheden noodzakelijk zijn, welke worden uitgevoerd in de periode 21 september t/m 10 oktober 2020.

 • Lees meer >
 • Leger des Heils zoekt collectanten in Elburg


  col

  ELBURG - Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten in Oldebroek voor de jaarlijkse collecteweek van 23 tot en met 28 november. Alleen met de hulp van vrijwilligers is het voor de organisatie mogelijk op buurtniveau activiteiten te blijven organiseren om sociale uitsluiting en eenzaamheid te bestrijden.

 • Lees meer >
 • GGD Noord- en Oost-Gelderland voert groot gezondheidsonderzoek uit


  ggd

  ELBURG  -   GGD Noord- en Oost-Gelderland voert dit najaar de GGD Gezondheidsmeter 2020 uit. De Gezondheidsmeter is een grootschalig landelijk vragenlijstonderzoek onder volwassenen en ouderen. De Gezondheidsmeter vindt één keer in de vier jaar plaats. Ongeveer 60.000 inwoners in Noord- en Oost-Gelderland ontvingen vorige week een uitnodiging met link naar de vragenlijst per post. Deze inwoners zijn willekeurig geselecteerd door het CBS. In deze vragenlijst staan vragen die gaan over onder andere lichamelijke en psychische gezondheid en de leefomgeving.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Bottercourant.nl.