Bottercourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Bottercourant.nl te lezen

  Lees meer >
 • De regeling voor het begeleiden van patiënten naar de Spoed in Isala is aangepast


  Isala entree

  ZWOLLE - De regeling voor het begeleiden van patiënten naar de Spoed in Isala is aangepast. Voor patiënten die naar de Spoedeisende hulp komen, geldt dat de patiënt door 1 begeleider wordt gebracht. Bij een coronaverdachte patiënt laat de begeleider een telefoonnummer achter en verlaat het ziekenhuis. Vanaf vandaag zijn daarop twee uitzonderingen mogelijk. Bij een slecht aanspreekbare patiënt is 1 begeleider toegestaan. De begeleider draagt een mond-neus-masker. Bij een patiënt die met de ambulance wordt gebracht is ook 1 begeleider toegestaan. Ook deze begeleider draagt een mond-neus-masker. Deze uitzonderingen zijn gemaakt om de noodzakelijke informatieoverdracht en begeleiding van de patiënt te verbeteren.

 • Lees meer >
 • Bert Uitslag over de gevolgen van het coronavirus in de bouw


  locoFMVanmorgen ging Willem van den Beld in het programma Ochtendmix in gesprek met Bert Uitslag over de gevolgen van het coronavirus in de bouw. Luister hieronder het gesprek terug.

   

 • Lees meer >
 • EBF Foundation verschuift renovatie tuin Het Nieuwe Feithenhof naar 2021


  Nieuwe Feithenhof

  ELBURG - Het bestuur van de EBF Foundation en de directie van de WZU hebben vanwege het coronavirus besloten de tuin van Het Nieuwe Feithenhof dit jaar niet te renoveren. De tuinactie ‘Van Puin naar tuin’ is een jaar opgeschort.

  Geld parkeren

  Het bestuur van de EBF Foundation vindt het maatschappelijk onverantwoord om in deze moeilijke tijd door te gaan met de tuinactie. Iedereen in Nederland moet alle zeilen bijzetten om het coronavirus te bestrijden en onze economie draaiende te houden. Hiervoor is veel geld nodig. “Als bestuur vinden we het daarom ongepast om acties te ondernemen om geld te genereren voor de renovatie van deze tuin”, zegt EBF-voorzitter Egbert Bos. “Het geld dat al is binnengekomen voor deze actie wordt geparkeerd en zal zodra we de tuinacties weer oppakken hiervoor worden ingezet.”

 • Lees meer >
 • Het Coronavirus duidelijk uitgelegd


  steffie

  Steffie.nl legt moeilijke dingen uit. Deze week is daarom de pagina https://corona.steffie.nl gelanceerd. De doelgroep van Steffie is mensen met een verstandelijke beperking en mensen die veel moeite hebben met lezen en schrijven. Ook voor kinderen is de informatie goed toegankelijk.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Bottercourant.nl.