Bottercourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Bottercourant.nl te lezen

 • Karbietfeest


  karbiet

  ELBURG - Vrijdag 27 december vindt de 13e editie plaats van het Karbietfeest aan de Stoopschaarweg 5a Elburg.

  Kaartverkoop Stichting Karbietfeest: vrijdag 20 deemberc van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 21 december van 13.00 tot 15.30 uur.  Locatie: Stoopschaarweg 2 Elburg. Kun je deze datums niet, dan kun je kaarten bestellen via de Facebookpagina van Stichting Karbietfeest en de kaarten ophalen op maaandag 23 of dinsdagi 24 december aan de Clakenweg74 Elburg na 18.00 uur.   Kaarten kosten 7.50.      

 • Lees meer >
 • Oliebollenactie DSV'61


  PHOTO 2019 12 04 20 18 04

  DOORNSPIJK- DSV’61 organiseert maandag 30 december 2019 in samenwerking met vele vrijwilligers de jaarlijkse oliebollenactie. Alle jeugdleden van DSV’61 verkopen die dag vanaf 09.00 uur de verse oliebollen huis-aan-huis in Doornspijk. Voor slechts € 7,- ontvangt u een zak met 10 oliebollen. De vrijwilligers hopen op deze manier een leuke bijdrage op te halen voor de club.

 • Lees meer >
 • KV Elburg verliest de derby


  kv elburg

  ELBURG - Elburg 1 heeft zaterdag de derby tegen Rood-Wit Wezep verloren. In de tweede helft toonde Rood-Wit deze wedstrijd over het betere team te beschikken. Elburg verloor met ruime cijfers: 27-18. Elburg en derby’s, dat is de laatste jaren geen goede match. Elburg heeft het vaak moeilijk in de wedstrijden tegen de regionale tegenstanders Hellas en Rood-Wit. Dat was zaterdag in de sfeervolle Erica Terpstrahal in Wezep niet anders. Coach Jan Westland kon voor het eerst sinds weken weer beschikken over een fitte selectie. Hoewel Elburg 2 nipt won van Rood-Wit 2 kon de hoofdmacht daar geen vervolg aan geven.

 • Lees meer >
 • Zeer verdienstelijk gelijkspel voor Elburger Sportclub; 0-0


  Logo ESC

  ELBURG - Op de laatste competitiedag van dit jaar heeft Elburger Sportclub, in de thuiswedstrijd tegen nummer drie op de ranglijst, Sportclub Rouveen, een zeer verdienstelijk gelijkspel (0-0) uit het vuur gesleept.  Zonder iemand tekort te willen doen bij de voorbeeldig strijdende thuisclub, vervulde doelman Bjarn Onderstal een zeer belangrijke rol. Met een aantal fantastische reddingen, zeker in de tweede helft,  hield hij zijn ploeg op de been. De onopvallend dus goed leidende scheidsrechter Erwin Heijmeriks had nog maar net voor het beginsignaal gefloten of de eerste uitstekende kans diende zich al aan voor de gasten. Het technisch vaardige en goed gegroupeerd spelende Rouveen veroverde hierna wel een licht overwicht, maar echte uitgespeelde kansen ontstonden er niet. De eerste gevaarlijke actie voor de thuisclub noteerden we na twintig minuten spelen waarbij Bas Flier vanaf de rechtervleugel rakelings naast schoot. Bij een tweetal vrije schoppen, die kort op elkaar volgden en waarover Max Lamberink zich ontfermde, was er bij de tweede, volgens de Elburgers  sprake van hands, maar de arbiter bleef stoïicijns. 

 • Lees meer >
 • Jan Westland stopt als hoofdtrainer bij KV Elburg


  kv elburg

  ELBURG - Korfbalvereniging Elburg moet op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor de selectie. De huidige trainer/coach Jan Westland heeft aangekondigd dat hij aan het einde van dit seizoen zijn taken als hoofdtrainer neerlegt. Al vele jaren is Jan Westland trainer binnen KV Elburg, eerst bij diverse jeugdteams en de laatste drie jaar bij de selectie. De laatste twee jaar was hij hoofdtrainer en vooral betrokken bij Elburg 1.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Bottercourant.nl.