Bottercourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Bottercourant.nl te lezen

 • DSV ijskoud de beste: 1 – 2 zege op S.C. Rouveen


  DSV

  DOORNSPIJK - DSV heeft de hondstrouwe fans in de wedstrijd tegen Rouveen niet teleurgesteld qua resultaat. In een niet al te beste partij werden de drie punten meegenomen naar Doornspijk. DSV had daar gezien het vertoonde spel ook recht op: ze waren minder slecht dan Rouveen, maar warm werd je er niet van. In die eerste 45 minuten nam Rouveen verrassend de leiding toen na 13 minuten een aanval over links doeltreffend werd afgerond door Berjan Nijboer. DSV had kansen op de gelijkmaker, maar het duurde te lang of er werd onnauwkeurig afgerond. Rouveen stelde doelman Laurens Dekker ook maar zeer zelden op de proef, zodat deze langzaam maar zeker veranderde in een ijskonijn.

 • Lees meer >
 • Abrupt einde aan unieke zegereeks van Elburger Sportclub


  Logo ESC

  ELBURG - Aan de unieke reeks van acht achtereenvolgende overwinningen is, in de uitwedstrijd tegen ZAC te Zwolle, voor Elburger Sportclub abrupt een einde gekomen. De mooie serie leverde de blauw-witten vorige week weliswaar de tweede periode-titel op, maar op een ijskoud Jo van Marle Sportpark kon de ploeg nauwelijks de indruk wekken dat het bovendien ook nog mee wil doen voor de hoofdprijs. Met een ruim uitgevallen  4-0 nederlaag  werd de ploeg naar Elburg teruggestuurd. De blauw-witten begonnen vol goede moed aan het moeilijke karwei, maar er waren nog maar nauwelijks tien minuten gespeeld toen doelman Marijn van der Gaag al de trieste gang naar het net moest maken. Bij één van eerste de beste aanvallen van de thuisclub, via de rechtervleugel,  kreeg de geheel vrijstaande Joost Ottens de bal op een presenteerblaadje aangeboden en vervolgens raak kopte.  

 • Lees meer >
 • Verkiezingsavond woensdag 21 maart


  verkiezingen

  ELBURG - Op woensdagavond 21 maart bent u vanaf 21.30 uur van harte welkom om samen met het gemeentebestuur de uitslag van de Gemeenteraadsverkiezing 2018 in spanning af te wachten. Deze avond wordt gehouden in de raadszaal van het gemeentehuis. De gemeente Elburg doet mee met een proef en dit betekent dat er op de verkiezingsavond alleen een voorlopige uitslag op partij niveau bekend wordt gemaakt. Wij verwachten dat de eerste uitslagen (op partij niveau) binnen zullen komen rond 22.00 uur.

 • Lees meer >
 • Fashion & Decoration Fair in de kapel


  fash

  ELBURG - Vier de lente in de kapel van Museum Elburg op vrijdag 6 april van 14.00 tot 17.00 en zaterdag 7 april van 10.00 tot 17.00 uur.

  Wereldwinkel Elburg en Mona Lisa verrassen u met o.a. mode accessoires en woonaccessoires, uiteraard op een eerlijke manier geproduceerd.

 • Lees meer >
 • VSCO'61 helpt AGOVV in het zadel


  VSCO

  OOSTERWOLDE - VSCO’61 bewijst zichzelf een slechte dienst door met 0-2 te verliezen van rode lantaarndrager AGOVV. Een slechte start en een rode kaart in de eerste helft komt VSCO’61 niet meer te boven.

  Opvallend is ook dat de helft van de puntenproductie van AGOVV op naam komt van VSCO’61. Beide wedstrijden werden dit seizoen verloren van de Apeldoorners. In de korte historie, zes wedstrijden in de competities, wist VSCO’61 slechts een keer te winnen. De overige wedstrijden werden allen gewonnen door de bewoners van sportpark Berg en Bos.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Bottercourant.nl.