Bottercourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Bottercourant.nl te lezen

 • Vooraankondiging GLOEI Lichtjeswandeling 2019


  gloei

  NUNSPEET - GLOEI organiseert dit jaar de derde editie van het feeërieke lichtjeswandeling. Na twee succesvolle en uitverkochte edities belooft dit jaar wederom een succes te worden. Op 26 december (2e kerstdag), 27 en 28 december is de sfeervolle route van ongeveer een uur te bewandelen voor jong en oud. Word tijdens de wandeling verrast door o.a. verlichte objecten, kunst en acts. En sluit de avond af bij het kampvuur onder het genot van een gratis chocolademelk of glühwein.

 • Lees meer >
 • Studieavond met ds. Willem J.J. Glashouwer in Elburg


  oosterkerk2

  ELBURG -  Op woensdag 20 november is er in Elburg een studieavond met ds. Willem J.J. Glashouwer, president van Christenen voor Israël Internationaal. Het onderwerp waarover hij spreekt is: ‘Israël en Gods heilsplan met de wereld’. De bijeenkomst vindt plaats in de Oosterkerk, Klaverplein 2 in Elburg. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

 • Lees meer >
 • Ton Verbeek te gast in 'Een hele onderneming'


  willem

  'Smaak komt tot stand in de boomgaard'. Dat is het motto dat maandag 21 oktober centraal staat in het programma 'Een hele onderneming ' op LocoFM. Ton Verbeek van Fruittuin Verbeek uit Oldebroek is dan namelijk te gast. Het interview gaat over ondernemerschap, ambacht en de smaak van de boomgaarden.

  'Een hele onderneming ' is vanmiddag te beluisteren van 17.00 uur tot 19.00 uur en wordt gepresenteerd door Willem Rietberg.

 • Lees meer >
 • Klankenklooster met The Rusty Plow Pickers


  rusty

  ELBURG - Kom op 26 oktober naar The Rusty Plow Pickers luisteren in de kloostertaveerne itijdens het Klankenklooster in Museum Elburg.. Banjo Chuck en Melody Jane spelen lekkere old time country muziek. Waan jezelf, 'on the porch', met een koud biertje in de stoffige tijden van het oude Amerika. The Pickers zijn twee begenadigde instrumentalisten en de liedjes worden geharmoniseerd met mooie tweestemmige zang. Aanvang 20.15 uur.

 • Lees meer >
 • Sjoeltoernooi Ons Vermaak


  IMG 2780

  OLDEBROEK - Op zaterdag 19 oktober organiseerde Sjoelvereniging Ons Vermaak uit Oldebroek haar jaarlijkse sjoeltoernooi in het buurtgebouw van Oostendorp. Het was een mooie sportieve gezellige dag met een ruime belangstelling. 55 sjoelers uit allerlei windstreken van Genemuiden tot Tiel gingen de strijd aan met elkaar, ieder in zijn of haar klasse.. Na de verloting met prachtige prijzen werden rond 17:15 uur de winnaars bekend gemaakt.

  Foto's André ter Velde

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Bottercourant.nl.