Bottercourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Bottercourant.nl te lezen

 • Elektronica vlooienmarkt


  veron

  't HARDE - De afdeling Noord Oost Veluwe van de landelijke Vereniging voor experimenteel Radio Onderzoek (VERON) organiseert op 29 februari in MFC Aperloo de jaarlijkse Elektronica Vlooienmarkt. De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur. De entree bedraagt € 3,00. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Er is voldoende gratis parkeerruimte. Op deze gezellige Electronica Vlooienmarkt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, Duitsland en België. Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.

  Voor het laatste nieuws en informatie : www.pi4nov.nl

 • Lees meer >
 • Gesprek met Han van de Pol over de Boekenweeklezing van prof. dr. Herman Pleij


  ELBURG - De 85e Boekenweek staat in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: rebellen en dwarsdenkers. Herman Pleij, emeritus hoogleraar historische Nederlandse letterkunde, gespecialiseerd in de Middeleeuwse literatuur, zal op 4 maart in 't Huiken spreken over rebellen en dwarsdenkers uit het literaire en culturele verleden en over de zucht naar identiteit en identiteitspolitiek.

  Han van de Pol geeft een toelichting:

 • Lees meer >
 • Kerken bouwen mee aan Atelier Je Maintiendrai


  man

  OOSTERWOLDE - De Vredeskerk, Dorpskerk en de Hoeksteen Wezep-Hattemerbroek hebben een gulle schenking gedaan aan Stichting Je Maintiendrai. Deze zeer gewaardeerde donatie zal gebruikt worden om het atelier mee op te bouwen. Deze kerken organiseren elk jaar een kerstkaartenactie om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar hebben zij er voor gekozen om Je Maintiendrai een steuntje in de rug te geven. Hierdoor kunnen binnenkort de cliënten van Je Maintiendrai warm en droog het atelier gebruiken. Als deze af is, zal het atelier gebruikt worden om mooie spullen te maken, om daarna te verkopen. Dit is een mooie toevoeging voor de cliënten van Je Maintiendrai.

 • Lees meer >
 • Klaverjassen Supportersvereniging VSCO ‘61


  klaverjassen1

  OOSTERWOLDE - Zaterdag a.s. 22 februari kan er geklaverjast worden in de kantine van VSCO

  Uiteraard zijn er mooie dagprijzen te winnen en is er een verloting.
   
  U bent van harte welkom op zaterdagmiddag om 14.30 uur in de kantine van VSCO ’61 aan de Zwarteweg 15 in Oosterwolde.

 • Lees meer >
 • SGP-jongeren Elburg-Oldebroek organiseren een politieke avond met Kees van der Staaij


  Elburg Oldebroek

  ELBURG/OLDEBROEK - De lokale SGP-jongeren Elburg/Oldebroek zullen vrijdagavond 6 maart 2020  in gesprek gaan met Kees van der Staaij over diverse politieke actuele onderwerpen! Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer, zal aanwezig zijn om te spreken over thema’s als ‘voltooid leven’, ‘onrust onder boeren’ en ‘de toekomst van de EU na Brexit”.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Bottercourant.nl.