Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie
Geschreven door Jeannet van Elst
7 juli 2024 11:26


Video: Cor Post ontvangt gemeentelijke erepenning
Foto: Video: Cor Post ontvangt gemeentelijke erepenning

WEZEP - Zaterdagmiddag 6 juli werd de heer Cor Post in Wezep verrast met de erepenning van de gemeente Oldebroek. Hij ontving de onderscheiding vanwege zijn verdiensten voor Wezep Tennis Padel (WTP). Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing overhandigde de erepenning tijdens het regionale tennis- en padeltoernooi bij WTP.

Veel vrijwilligers doen hun verdiensten graag op de achtergrond. De heer Post staat bij zijn vereniging WTP echter bekend als flamboyant, spraakzaam en fanatiek. Maar vooral als een positief en loyaal verenigingsmens. Hij is er al 48 jaar actief als vrijwilliger, sinds de start van de Wezepse Tennisclub in 1976. Naast zijn vrijwilligerswerk doet hij ook veel hand- en spandiensten voor vrienden en kennissen bij en rondom de vereniging.

Tekst gaat verder onder de video


Verdiensten
De handtekening van de heer Post is overal op het sportpark terug te vinden. Als lid van het eerste uur was hij actief bij de aanleg van de eerste 4 gravelbanen. Bij de bouw van de kleedkamers en later bij de bouw van de kantine. In de jaren ‘90 was de heer Post voorzitter van de jeugdcommissie en betrokken bij vele jeugdtoernooien en activiteiten. Als voorzitter van de baan- en accommodatiecommissie was hij de drijvende kracht achter de uitbreiding met 2 grasbanen en - begin deze eeuw - de ombouw van 6 banen naar kunstgravel. Tot vorig jaar was de heer Post lid van het bestuur en leverde hij een grote bijdrage als voorzitter van de sponsorcommissie. Hij helpt nog wekelijks bij het onderhoud van park, tuin en banen.

In het zonnetje
Vanwege zijn grote inzet werd de heer Cor Post tijdens het Plus van den Hoven Open tennis en padel toernooi in het zonnetje gezet. “Gezien uw uitzonderlijke en jarenlange inzet reik ik u graag deze gemeentelijke erepenning uit,” vertelde burgemeester Haseloop. “De Olderbroeker erepenning wordt toegekend aan personen en organisaties die minimaal 10 jaar op bijzondere wijze verdienstelijk zijn (geweest) voor de plaatselijke gemeenschap. Wij kunnen concluderen dat u, met alle inzet voor deze vereniging, absoluut deze onderscheiding heeft verdiend. Beste Cor, van harte gefeliciteerd!”

Heb je een tip of opmerking? Mail onze redactie via info@locomediagroep.nl.

Oldebroek Nieuws 

wezep  nieuws  vrmg 
 
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie