Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie
Geschreven door Jeannet van Elst
9 juli 2024 20:26


Hidde Brem Nederlands Kampioen BMX
Foto: Hidde Brem Nederlands Kampioen BMX
Foto Dirk Jan Grootkarzijn

HATTEMERBROEK - De BMX-ers uit de gemeente Oldebroek hebben tijdens de Nederlandse Kampioenschappen geweldige prestaties neergezet. De 15-jarige Hidde Brem uit Hattemerbroek is Nederlands kampioen BMX geworden.

Op de zevende van de zevende werd in Wijchen het Nederlands Kampioenschap BMX gereden. De beste rijders van Nederland werden hiervoor uitgenodigd.

Met goede weersomstandigheden begon de dag goed voor Hidde, dit seizoen rijdend voor team Hexagon Freesport. De eerste manche kwam hij goed uit het hek en eindigde hij als tweede. In manche twee en drie als eerste. Daarmee kwalificeerde hij zich voor de halve finale. In die halve finale had Hidde gelijk de koppositie te pakken en reed hij het parcours op die positie netjes uit. Daarmee stond hij in de finale! Toen het hek in de finale viel, had Hidde de beste start van de dag en kon hij voor het ingaan van de eerste bocht al de eerste positie pakken. Achter hem werd er van plek gewisseld, maar Hidde reed steady door. Hij liet zich niet meer van die prachtige titel afhouden. Hij finishte als eerste voor Xem van Doorn en Sven Pennings en pakte de titel Nederlands Kampioen.

De kampioenstrui, beker en eeuwige roem gingen mee naar Hattemerbroek!


Heb je een tip of opmerking? Mail onze redactie via info@locomediagroep.nl.

Oldebroek Nieuws 

hattemerbroek 
 
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie