Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • Nightlife Award 2019 – Café Barbaars derde van Midden Nederland


  Barbaars uitgaanscafe

  KAMPEN - Op dinsdag 12 november vond de 15e editie van de uitreiking van de Nightlife Awards plaats in Club Munch in Rotterdam. (Uitgaans)café Barbaars uit Kampen was genomineerd in de categorie Nightlife café Midden Nederland en werd derde. “Recent hebben we ons 2-jarig bestaan uitgebreid gevierd. Een café dat nog maar 2 jaar bestaat en nu al meedoet om de prijzen is natuurlijk fantastisch. Ons team is dan natuurlijk ook super trots en gaat dit de komende weken vieren met haar bezoekers,” vertelt Marcel van Veen, de kroegbaas van Barbaars.

 • Lees meer >
 • Sintenwandeling door Kampen


  St.Jorisgevelsteen 1b

  KAMPEN - Zondag 24 november organiseert cultuurZIEN een stadswandeling door Kampen. De wandeling start om 14.00 uur op het Ouderaadhuisplein (bij regen verzamelen onder de Nieuwe Toren). De deelnamekosten bedragen € 7, 50 p.p., maximaal 15 deelnemers.

 • Lees meer >
 • B&S Media wint voor 3e jaar op rij FD Gazellen Award


  FD Gazellen uitreiking BS Media

  KAMPEN – Hiep. Hiep. Hoera! Het is feest bij B&S Media Internetmarketing! Het marketingbureau is namelijk voor de derde keer op rij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Reden voor Het Financieele Dagblad om dit te bekronen met een FD Gazellen Award. De uitreiking vond plaats op dinsdag 12 november. “Voor de derde keer deze prijs winnen is natuurlijk geweldig,” aldus trotse eigenaren Robbie Bremer en Sander Schilder: “Dit is een groot compliment voor ons hele team!”

 • Lees meer >
 • Verlaten Plaats van Ongeval


  75486145 2617834321771299 8678549628561391616 o

  KAMPEN - Vanmorgen, woensdag 13 november 2019, omstreeks 08:45 uur heeft er op de kruising Eerste Ebbingestraat met het Engelenberg Plantsoen een aanrijding plaatsgevonden tussen een witte Alfa Romeo Giulietta en een zwarte bedrijfsbus met rode letters met een open aanhanger van ongeveer 6 meter lang. De bestuurder van de zwarte bestelbus is hierbij vertrokken zonder zijn gegevens achter te laten.

 • Lees meer >
 • Markering start proef flexibele kribben in de IJssel bij Kampen


  KAMPEN -  Op 13 november 2019 is de start van de innovatieve proef met flexibele kribben in de IJssel bij Kampen gemarkeerd met de plaatsing van een aantal gekleurde blokken op een van de flexibele kribben. Met deze proef onderzoekt Rijkswaterstaat of deze flexibele kribben de stroming en de visstand in de rivier verbeteren en of daardoor de baggerkosten naar beneden kunnen.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.