Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • Uitgestelde psalmzangdag in Kampen gaat door


  psalm

  KAMPEN - Op zaterdagmiddag 10 oktober 2020 wordt in de Bovenkerk te Kampen de jaarlijkse psalmzangdag gehouden. Marco den Toom begeleidt de psalmen op het orgel en ds. A. Schot verzorgt de meditaties. De Psalmzangdag, die doorgaans in maart plaatsvindt, werd dit jaar vanwege corona uitgesteld – onder voorbehoud – tot het najaar. Vanaf 1 oktober mag er in de Kamper Bovenkerk weer gezongen worden, met inachtneming van de geldende richtlijnen van het RIVM.

 • Lees meer >
 • Gesprek met Johan van Arnhem over het Moriabenefietconcert in de Bovenkerk in Kampen


  Gesprek met Johan van Arnhem over het Moriabenefietconcert in de Bovenkerk in Kampen

 • Lees meer >
 • Coronacrisis heeft grote impact op medewerkers VVT sector en revalidatie


  ggd

  REGIO - Ruim de helft (53%) van de zorgmedewerkers in de regio IJsselland, die werkzaam is in de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) en revalidatie, ervaart (psychische) klachten sinds de coronacrisis is uitgebroken. De meest voorkomende klachten zijn vermoeidheid, stress en onzekerheid. Dit blijkt uit een onderzoek van GGD IJsselland, dat deze zomer is uitgevoerd. Ongeveer 1300 medewerkers namen hieraan deel. Het onderzoek bestond uit een vragenlijstonderzoek en interviews.

 • Lees meer >
 • Hard werkend KHC pakt punt in Doetinchem


  KHC

  KAMPEN -  KHC heeft zaterdag in Doetinchem met hard werken een punt overgehouden aan de 1e competitie wedstrijd van het seizoen. Vanzelf ging dat niet. Vorig seizoen begon KHC slecht aan de competitie, het verloor met een ontzettende zeperd in Apeldoorn tegen CSV 7-1. Nu stond het tegenover DZC’68 dat versterkt was met enkele nieuwe spelers. KHC begon uiterst geconcentreerd aan de wedstrijd en hield DZC’68 goed onder druk. Via de rechterkant met Jarron de Lange was het diverse keren goed gevaarlijk voor het doel. De eerste 30 minuten waren dan ook voor KHC dat een licht veld overwicht had.

 • Lees meer >
 • Verlies Ten Brinke Set Up H1 bij debuut Eerste Divisie A


  setup2

  IJSSELMUIDEN -  De heren van Ten Brinke Set Up IJsselmuiden H1 hun debuut in de Eerste Divisie A. Tegenstander in deze eerste competitiewedstrijd was SSS H2 uit Barneveld. Het team in Barneveld was met 4-0 te sterk voor Set Up. Al aan het begin van de eerste set wist SSS een kleine voorsprong op te bouwen. Deze kleine voorsprong bleef lang in stand. Aan het eind van de set werd het gat, dankzij een aantal uitstekende services, gedicht. Uiteindelijk wist SSS de eerste set nipt te winnen met 26-24.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.