Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • Belastingaanslagen en woz-beschikkingen eind februari verstuurd


  Kampen2

  KAMPEN - Eind februari verstuurt de Gemeente Kampen de gemeentelijke belastingaanslagen. De gemeente  brengt dan de kosten in rekening voor het door u aangeboden afval in 2019. Ook ontvangt u de gecombineerde belastingaanslag voor 2020. Hiermee betaalt u de onroerendezaakbelasting voor bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand, het vastrecht van de afvalstoffenheffing, de rioolheffing en voor hondenbezitters de hondenbelasting.

 • Lees meer >
 • Aanbesteding N307 Roggebot-Kampen gestart


  ondertekening aanbestedingsstukken jan 2020 676x381

  KAMPEN - Afgelopen zomer zijn enkele aannemers geselecteerd voor de aanbesteding van het project N307 Roggebot-Kampen. In januari hebben beide ambtelijke opdrachtgevers (links Rob van der Werff namens Flevoland en rechts Eef Uiterwijk namens Overijssel) de aanbestedingsstukken voor de N307 Roggebot-Kampen getekend.

 • Lees meer >
 • 800 kuub beton gestort Reevesluis


  ijsseldelta

  KAMPEN - Dinsdag 18 februari is gestart met het storten van de constructievloer van de spuisluis. In ongeveer 7 uur tijd werd er 800 kuub beton gestort op de plek waar de spuisluis en vispassage gaan komen.

  De volgende stap wordt het storten van twee zijwanden en twee middenwanden. Tussen één zijwand en tussenwand komt de vispassage en tussen de andere wanden komen de twee schuiven. Waarmee de hoeveelheid waterdoorvoer geregeld wordt.

  Bekijk HIER een video

 • Lees meer >
 • E-meeting in Kamperveen


  2020 1 maart

  KAMPERVEEN -  Zondag 1 maart om 9.30 uur is er weer een e-meeting in de Gereformeerde Kerk, Zuideinde West 12 in Kamperveen. Inloop vanaf 9.00 uur. Koffie en thee staan dan klaar. Deze zondag zal Laurens Oosterbroek uit Kamperzeedijk spreken over de Heilige Geest, Zijn werk en Zijn persoon. Er worden liederen gezongen die bij het thema passen. Tijdens de dienst is er een moment dat er voorbeden op een hart geplakt kunnen worden of er een steen bij het kruis gelegd kan worden.

 • Lees meer >
 • Jump in


  run

  KAMPEN - In de voorjaarsvakantie, op vrijdag 21 februari organiseert RKDOS een Freerun Event in Turncentrum Kampen. Onder leiding van de Freeruntrainers van RKDOS kunnen jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar van 13.00 tot 14.15 uur en jongeren van 13 jaar en ouder van 14.15 tot 15.30 uur deelnemen aan Jump in.​

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.