Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • De regeling voor het begeleiden van patiënten naar de Spoed in Isala is aangepast


  Isala entree

  ZWOLLE - De regeling voor het begeleiden van patiënten naar de Spoedin Isala is aangepast. Voor patiënten die naar de Spoedeisende hulp komen, geldt dat de patiënt door 1 begeleider wordt gebracht. Bij een coronaverdachte patiënt laat de begeleider een telefoonnummer achter en verlaat het ziekenhuis. Vanaf vandaag zijn daarop twee uitzonderingen mogelijk. Bij een slecht aanspreekbare patiënt is 1 begeleider toegestaan. De begeleider draagt een mond-neus-masker. Bij een patiënt die met de ambulance wordt gebracht is ook 1 begeleider toegestaan. Ook deze begeleider draagt een mond-neus-masker. Deze uitzonderingen zijn gemaakt om de noodzakelijke informatieoverdracht en begeleiding van de patiënt te verbeteren.

 • Lees meer >
 • Nick van der Kooi terug naar 1e selectie Go-Ahead Kamp


  goaheadk

  KAMPEN - De TC is content dat het met Nick van der Kooi een overeenstemming heeft bereikt voor het seizoen 2020-2021. De 26-jarige verdedigende middenvelder sluit in augustus weer aan bij ons vlaggenschip. Afgelopen zomer besloot van der Kooi om na zeven seizoenen een stapje terug te doen en in een vriendenteam bij GAK te gaan voetballen. Nick mist echter de sfeer en beleving bij het 1e en wil komend seizoen weer vol gaan strijden voor een basisplaats. Nick van der Kooi is na Nick Kuipers, Kees Tol en Livai Vos de 4e aanwinst bij de rood-gelen.

 • Lees meer >
 • MTCI roept motorrijders op om de helpende hand toe te steken


  ijssel

  KAMPEN - MotorToerClubIesselmuden roept motorrijders op om gehoor te geven aan de vraag van Humanitas om iets te gaan doen voor mensen die dat nodig hebben. De motorrijders wordt gevraagd om, in deze tijd van corona-perikelen, pakketjes of een andere verrassing weg te brengen naar mensen die dat heel erg zullen waarderen. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op de site KomerbijKampen. Daar wordt uiteengezet wat Humanitas allemaal doet voor heel veel mensen in deze moeilijke tijd.

 • Lees meer >
 • Kardag blijft KHC trouw


  354

  KAMPEN - Centrumspits Ozhan Kardag kwam dit seizoen naar KHC en speelt ook volgend seizoen op ‘De Venen’. ‘In deze moeilijke tijden moeten we er zijn voor elkaar en voor onze club’, aldus Kardag.  Kardag kwam dit seizoen tot 7 doelpunten in de competitie en 4 in de beker. Het was in het begin even wennen aan de speelstijl van KHC, maar de laatste tijd kwam de spits steeds meer op schot. Dit wil hij volgend seizoen graag voortzetten. 

 • Lees meer >
 • Zuiderzeepad#2 Doornspijk - Oosterwolde


  P1110742

  - door Alida Bosma -

  Het coronavirus legt alle activiteiten stil. Samen er op uitgaan met meer dan drie personen mag niet. Sportscholen en de zwembaden zijn gesloten! Daarom besluiten we om weer te gaan wandelen, we bewegen en komen bijna niemand tegen! We lopen van Doornspijk naar Oosterwolde. Dan hebben we op de terugweg op de fiets de wind in de rug. Het eerste stuk door het voor ons onbekende bos is prachtig. We zien de knoppen van de krenten struiken bijna open gaan.

  Foto's Alida Bosma

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.