Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • Trekkersbesluit van kracht


  veilig

  KAMPEN - Vanaf vrijdag 10 juli 18.00 uur tot vrijdag 17 juli 18.00 uur geldt in Veiligheidsregio IJsselland een verbod om met landbouwvoertuigen te demonstreren. Dit is besloten nadat er in de regio afgelopen week verschillende onaangekondigde boerendemonstraties hebben plaatsgevonden.

 • Lees meer >
 • Webinar ‘Geef inbrekers geen kans’


  geef

  KAMPEN - Doe woensdag 15 juli van 19.30 uur tot 20.30 uur mee aan het GRATIS webinar ‘Geef inbrekers geen kans’. U ziet wat de meest voorkomende inbraakmethoden zijn en krijgt daarnaast praktische tips om de kans op een woninginbraak aanzienlijk te verkleinen. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen aan de deskundigen.

  Doet u mee? Meld u dan van tevoren aan via 'Geef inbrekers geen kans' .

 • Lees meer >
 • Arjan Breukhoven en Noortje van Middelkoop concerteren in Bovenkerk Kampen


  noortje

  KAMPEN - Kunt u óók zo van genieten, dat oude vertrouwde geluid van het Kamper Hinsz-orgel? Romantische programma’s, waarop zowel koraalbewerkingen als goede literatuurstukken staan. Toegankelijke organisten, die het orgel in al z’n facetten laten klinken… Dan is de Bovenkerk op woensdag- en zaterdagavond in de maanden juli en augustus voor u en jou de ‘place-to-be’! Zaterdag 18 juli zullen de Rotterdammer Arjan Breukhoven en Noortje van Middelkoop de derde muzikale ontmoeting in de Bovenkerk verzorgen. Het orgel en de vleugel zullen bespeeld worden door Arjan. Noortje van Middelkoop zal de panfluit bespelen. Werken van Bach, Händel, Morricone en Monti zullen te horen. Verder zal er eigen werk van Noortje en Arjan ten gehore gebracht worden. Arjan zal ook solistisch optreden op orgel en de vleugel.

 • Lees meer >
 • Beeldenroute door Ventura


  ventura

  KAMPEN - Op zondag 19 en 26 juli en op zondag 2, 9 en 16 augustus organiseert Ventura van 11.00 tot 17.00 uur een verrassende “levende standbeelden” route tussen Cellebroeders- en de Broederpoort in het Stadspark van Kampen.

  Naast beelden van “koningin Wilhelmina” en “juffrouw Hendriks”, staat ook er ook het beeld van “clown Rico” in zijn circus, laat Amir Youssef uit Bahrein zijn goochelkunsten zien en gaat Roodkapje op bezoek bij haar grootmoeder.

 • Lees meer >
 • De nieuwe plannen van Natuur voor Elkaar


  provincie overijssel

  ZWOLLE - Mooie voorbeeldtuinen aanleggen midden in de stad, om zo inwoners van Overijssel te inspireren zelf vaker aan de slag te gaan in de tuin. Het is één van de projecten die Natuur voor Elkaar de komende tijd gaat opzetten. Natuur voor Elkaar is ruim twee jaar actief in de provincie en alle betrokken partners kijken terug op een succesvolle eerste periode. Mede daarom hebben Provinciale Staten opnieuw geld uitgetrokken om nieuwe projecten op te zetten en lopende projecten verder uit te voeren.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.