Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • DOS geeft wedstrijd in 10 minuten weg


  doskampen

  KAMPEN - Dat het een zware opgave voor de mannen van Marcel Post en Edwin Starke zou worden was vooraf wel verwacht. Maar als je SVZW dan ook nog een handje helpt met een paar momenten van onoplettendheid en onnauwkeurigheid dan wordt het ze wel erg gemakkelijk gemaakt. Zeker tegen een ploeg met zoveel kwaliteit als “de Zwaluwen”.  En net als in eerdere wedstrijden, zoals bijvoorbeeld vorige week tegen Bennekom, liggen die momenten vaak net voor én na rust. Binnen een tijdsbestek van tien minuten scoorde het elftal van Philip Agteres drie keer. Wil het elftal verdere stappen zetten dan moeten dit soort fasen na de winterstop vermeden worden.

 • Lees meer >
 • Zalk wint met ruime cijfers van Kampen


  sv zalk

  ZALK - Op een regenachtig Sportpark An de Steege trad het eerste elftal van SV Zalk zaterdag 14 december aan tegen VV Kampen. Na de ruime nederlaag van vorige week tegen Dieze West (6-2), telde voor Zalk vandaag alleen de overwinning om in het spoor te blijven van de subtop.

  In de volgende opstelling begon Zalk aan de wedstrijd: Berry Wagterveld, Ramin Ezzat, Ruben van der Veer, Sander Kuiper, Jesper Esselink; Emiel Post, Gerben Hamer, Jorn Kroes; Jeremy van Dijk, Simon van Halm en Michel Hamer. Op de bank begonnen Marc van Gelder en Sander Held.

 • Lees meer >
 • Holtland Accountants Set Up H1 sluit eerste seizoenhelft af met volle winst


  set up

  IJSSELMUIDEN - Afgelopen zaterdag moest Holtland Accountants Set Up H1 naar Slagharen om de uitwedstrijd te spelen tegen Banzo / Side-Out H1. Na een heerlijke 4-0 overwinning in eigen huis was men gebrand op winst in de uitwedstrijd. Dit seizoen was nog niet voorgekomen dat een uitwedstrijd gewonnen werd. Set Up begon meteen goed. De service druk kon op de juiste personen gelegd worden. Side-Out had daardoor moeite met de pass aan het net brengen en werd hun spel redelijk voorspelbaar. Het blok stond prima bij Set Up en liep uit naar een mooie voorsprong van 8 punt.

 • Lees meer >
 • 1000 Kilo illegaal vuurwerk gevonden in IJsselmuiden


  politie2

  IJSSELMUIDEN - In een garagebox aan de Tichlerstraat in IJsselmuiden heeft de politie 1000 kilo illegaal vuurwerk gevonden. Het gaat hier om cobra's en nitraten. Twee mannen zijn aangehouden. De politie kwam ze op het spoor dankzij een anonieme tip.

  Het vuurwerk werd dus opgeslagen midden in een woonwijk. De opslag van (illegaal) vuurwerk is levensgevaarlijk. Zie je veel 'verkeer' in en rond garageboxen en vertrouw je het niet helemaal? Bel de politie dan via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000, 'aldus de politie Overijssel via twitter.

 • Lees meer >
 • Gelijkspel voor Go-Ahead Kampen tegen WHC


  goaheadk

  KAMPEN - Beide ploegen begonnen voorzichtig en aftastend aan deze streekderby. Het was Go-Ahead Kampen dat in de 14e minuut de 1e kans kreeg van de wedstrijd kreeg. Een prima corner op maat van Samir Merraki en de kopbal van de vrijstaande Sven Hellendoorn werd knap gepareerd door doelman Jasper Kuiper. In de 25e minuut kreeg WHC haar 1e kans. Sargon Gouriye legde de bal op een presenteerblaadje neer voor Mitchel Dijkhof, maar die schoot alleen voor doelman Joar Terpstra naast. Na 32 minuten spelen kwam GAK op voorsprong. Een prima schot van Merraki vanaf 20 meter was te lastig voor Kuiper, hij liet de bal los en Hellendoorn was er als de kippen bij om de 1-0 binnen te schieten. In de 40e minuut kwam WHC uit het niets op gelijke hoogte. Een goed genomen indraaiende vrije trap van Dijkhof vanaf de rechterkant van het veld werd prima met het hoofd verlengd door de lange en sterke Jochem Oude Booijink, 1-1. Dit was ook tevens de ruststand.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.