Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • Aanhoudingen en vechtpartijen in Kamper horecanacht


  Politie 2KAMPEN - De politie kijkt terug op een onrustige en rommelige horecanacht. "We hebben diverse vechtpartijen moeten sussen en drie aanhoudingen verricht, onder andere voor openbare dronkenschap, verstoring van de openbare orde en mishandeling", meldt de politie op Facebook.

 • Lees meer >
 • Politie waarschuwt tegen nepmails


  safe imageREGIO - De politie waarschuwt op uitgebreide schaal voor nepmails. Hebt u een e-mail van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) ontvangen waarin staat dat u een boete moet betalen? En dat er vervelende dingen gebeuren als u niet snel betaalt? Zoals blokkeren van uw bankrekening of registratie bij het Bureau Krediet Registratie (BKR)?

  Maakt u zich geen zorgen. Dit is altijd een valse e-mail van oplichters. Het CJIB mailt u nooit een boete of aanmaning.

 • Lees meer >
 • Twee mannen aangehouden vanwege mishandeling


  politie11KAMPEN - De politie heeft in de afgelopen nacht in Kampen een man aangehouden vanwege mishandeling. De man werd positief getest op alcohol. Even later werd er nog een tweede verdachte aangehouden. Deze moest behandeld worden vanwege een wond aan zijn hand. Beide personen zijn overgebracht naar Zwolle en zijn vastgezet. De politie zal de zaak van mishandeling nog nader onderzoeken.

 • Lees meer >
 • Alle kerstactiviteiten in Zwolle op één website


  kerstzwZWOLLE - Kerst, de meest feestelijke periode van het jaar. Een tijd van ontspanning, vermaak en warmte. Wilt u in deze gezellige periode met u familie, vrienden of het gezin er op uit rondom kerst in Zwolle? Check eerst even www.kerstinzwolle.nl.

  Na vijf succesvolle jaren is www.kerstinzwolle.nl ook dit jaar weer beschikbaar. De website geeft een overzicht van een veelzijdigheid aan activiteiten die in de tijd van kerst in Zwolle worden georganiseerd. De insteek voor de website is: 'Voor ieder wat wils' zoals kerstmarkten, lichtjestochten, concerten, kerstnachtdiensten, en nog veel meer. Alles is overzichtelijk samengebracht.

 • Lees meer >
 • Extra geld voor minima met handicap of chronische ziekte


  stadhuiswinter3KAMPEN - IN 2018 krijgen chronisch zieken en gehandicapten met een minimaal inkomen financiële steun van de gemeente Kampen. De bijdrage is vastgesteld op 250 euro per jaar.Dit is bedoeld als tegemoetkoming in de extra ziektekosten die zij maken.

  Dit bedrag komt overigens tot stand na ingrijpen door de gemeenteraad, in eerste instantie was er door wethouder Veldhoen een bedrag van 150 euro begroot. In de gemeente Kampen zou het gaan om zo'n 1300 mensen. Om in aanmerking te komen voor deze steun moet men deze zelf aanvragen.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.