Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • Welke voetbalvereniging uit Kampen heeft het slimste team?


  voetbal2

  ZALK - Welke voetbalvereniging uit Kampen heeft het slimste team? Op vrijdag 7 september organiseert Restaurant De Oase een voetbalpubquiz tussen alle voetbalverenigingen van Kampen. Per Kamper vereniging kunnen zich met maximaal  twee teams aanmelden om te kijken wie de meeste voetbalkennis heeft.

 • Lees meer >
 • Wail Doufikar naar Go-Ahead Kampen


  goaheadk

  KAMPEN - De TC van Go-Ahead Kampen heeft een overeenstemming weten te bereiken met Wail Doufikar. De linksbenige Doufikar, woonachtig in Lelystad, kan op alle posities aan de linkerkant uit de voeten en komt over van zondag 3e divisionist USV Hercules 1882 uit Utrecht.

  Wail genoot zijn jeugdopleiding bij PEC Zwolle. Van daaruit maakte hij de overstap naar USV Hercules. Zijn overgang naar GAK is pas laat tot stand gekomen, mede omdat hij 5 weken stage liep bij een profclub in Spanje. De overschrijving was al wel op tijd in orde gemaakt en de afgelopen twee oefenwedstrijden deed hij al mee.

 • Lees meer >
 • Kunst- en cultuurles voor kinderen in Stedelijk Museum Kampen


  kinderles

  KAMPEN - Op zaterdag 28 juli wordt er een beeldende kunst- en cultuurles voor kinderen gegeven in het Stedelijk Museum Kampen. De lesse zijn voor alle kinderen die interesse hebben in kunst en de geschiedenis van de stad Kampen. Het is niet belangrijk om heel ‘goed’ te kunnen tekenen en schilderen. De docenten en beeldend kunstenaars Lydia en Ellen willen alle kinderen op weg helpen in hun creativiteit en verbeelding. Misschien is het nieuw voor je, ook dan ben je van harte welkom!

 • Lees meer >
 • Jan Zwart-herdenking in Bovenkerk Kampen


  13322206 1723215581265281 2299853078085135779 n

  KAMPEN – Op woensdag 25 juli gaat de woensdagavond-orgelserie van de Bovenkerk weer van start. Christian Mussche uit Staphorst en Peter Eilander, organist van de Eben-Haëzerkerk te Apeldoorn trappen dan af met een Jan Zwart-herdenkingsconcert.  Jan Zwart was van grote betekenis voor de orgelcultuur. Christian Mussche heeft drie keer het Feike Asma Concours gewonnen. Hij zal de avond openen met drie stukken van Jan Zwart. Hij zal het Wilhelmus, Psalm 84 en Psalm 146 ten gehore brengen. Daarna zal Peter Eilander het orgelconcert vervolgen. Hij speelt werken van Zwart, Mendelssohn-Bartholdy, Guilmant en Vierne. Peter zal het orgelconcert afsluiten met Psalm 72 van Jan Zwart!

 • Lees meer >
 • Frans Haagen geeft beiaardconcert


  beiaardlogo

  KAMPEN  - Frans Haagen verzorgt vrijdag 27 juli het wekelijks Zomerconcert op de beiaard van Kampen. Met medewerking van Jan Ravensteijn, voordracht. De bespeling is van 19.30 tot 20.30 uur te horen. Tevens geeft

  De beiaard is in de hele binnenstad te horen. Aan de Marktsteeg, die loopt van de Burgwal naar de Buitennieuwstraat, ligt echter een speciale carillon-luisterplaats: 'Het Hof van Breda'. Hier wordt u niet gehinderd door andere geluiden. Verder zijn hier tijdens de concerten programmaboekjes en toelichtingen beschikbaar en wordt er koffie en frisdrank geschonken.  

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.