Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • Senioren-hondenwandeling met Dierenkliniek IJsselmuiden


  dierenlogo

  IJSSELMUIDEN - Op woensdagmiddag 10 oktober 2018 organiseert dierenkliniek IJsselmuiden een wandeling om extra aandacht te besteden aan de oudere hond. Heeft u een hond ouder dan 7 jaar? Wandel dan gezellig mee! Voorafgaand aan de wandeling zal de voedingsconsulente een lezing over seniorenvoeding geven, en tijdens het wandelen is er de mogelijkheid uw vragen en zorgen te bespreken met de paraveterinairen van de dierenkliniek. Ook zullen zij hun ogen geopend houden en letten op het uithoudingsvermogen en de mobiliteit van uw hond.

 • Lees meer >
 • Opnames 'Holland's Got Talent' starten weer in Zwolle!


  HOL

  ZWOLLE - Op 19, 20, 21, 22 en 23 oktober keert het spectaculaire ‘Holland’s Got Talent’ weer terug in Zwolle. De auditierondes van dit succesvolle RTL 4-programma worden opgenomen in theater 'De Spiegel’ en jij kan als allereerste getuige zijn van de grappigste, ontroerendste en spectaculairste audities uit heel Nederland!Nieuw in de jury dit seizoen is televisiepresentator, zanger en komiek, Paul de Leeuw. Paul zal samen met juryleden Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Dan Karaty al het talent beoordelen. De presentie ligt dit nieuwe seizoen in handen van Humberto Tan.

 • Lees meer >
 • ‘Lekker vrij! Doen wat je zelf wilt!’


  logo week van de toegankelijkheid

  KAMPEN - Ook in 2018 wil men tijdens de Week van de Toegankelijkheid van 1 t/m 6 oktober laten zien hoe belangrijk het is dat mensen met een beperking of chronische ziekte, net als iedereen, mee kunnen doen. nDit jaar is het thema ‘Lekker vrij! Doen wat je zelf wilt!’ Voor de meeste mensen is het heel gewoon: je vrije tijd vul je zelf in, je doet de dingen die je zelf wilt doen. Mensen met uiteenlopende beperkingen lopen helaas nog steeds tegen belemmeringen aan als ze net als iedereen hun vrije tijd naar eigen keuze willen invullen. Dit heeft te maken met de ontoegankelijkheid van onder andere winkels, musea, cafés, sportclubs.

 • Lees meer >
 • Zondag 'Anders'-dienst bij Vrijzinnige gemeente


  Anneke van der Velde

  - door www.attestcommunicatie.nl -


  KAMPEN – De Vereniging van Vrijzinnigen Kampen-Noordoostpolder organiseert op zondag 30 september weer de eerste ‘Zondag Anders’ dienst van dit seizoen. Dit is een ‘kerkdienst’ waarbij het niet om religie, God en Jezus draait, maar om beleving.

  'Een Zondag Anders dienst is een uitgelezen moment om – ook als niet-gelovige – eens de drempel van ons verenigingsgebouw over te stappen', stelt voorganger Anneke van der Velde.

 • Lees meer >
 • Stadswandeling ''Vrouwen van Kampen''


  ma121216 2 1b

  KAMPEN - Zaterdag 06 oktober organiseert cultuurZIEN de stadswandeling ''Vrouwen van Kampen''. Om 14.00 uur wordt gestart in Het Hof van Breda aan de Marktsteeg. De deelnamekosten bedragen € 7, 50 p.p. (leden van het Nutsdepartement Kampen krijgen 10% korting). ''Opstand'' is het thema van de maand van de Geschiedenis 2018. Verzet kan op vele wijzen en plekken plaatsvinden. Tegendraadsheid brengt een samenleving verder. CultuurZIEN organiseert tijdens de Maand van de Geschiedenis 2018 vijf activiteiten. Tijdens het eerste weekend van oktober wordt gestart met de stadswandeling ''Vrouwen van Kampen''.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.