Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • De plek van de lokale omroep in medialand


  bort

  KAMPEN –  Recentelijk is het rapport Vitalisering Lokale Journalistiek gepresenteerd door de Nederlandse vereniging van Gemeenten. Er is een expertiseteam voor dit onderwerp samengesteld onder voorzitterschap van de heer Bort Koelewijn, burgemeester van Kampen. Deze gaf in 2016 al aan “De waakhond moet blijven blaffen”, een betrokken, kundig en kritische pers is een voorwaarde voor het goed functioneren van de lokale democratie'.

 • Lees meer >
 • Vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker worden? Kom naar de Kickstart online open dagen!


  kickst

  REGIO  -  In deze spannende tijden weten veel vmbo-leerlingen niet hoe en waar zij zich moeten oriënteren voor hun vervolgopleiding. Daarom neemt Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) het initiatief om leerlingen en hun ouders nu ook online te informeren over BBL-opleidingen in de sector. Welke BBL- opleidingen zijn er? Welke ROC’s bieden deze BBL- opleidingen aan? Hoe kan STL helpen met het succesvol volgen van de opleiding? Zijn er subsidiemogelijkheden? Via de Kickstart online open dagen krijgen leerlingen en hun ouders inzicht in de beroepsmogelijkheden in transport en logistiek.

 • Lees meer >
 • Een kerstnachtdienst in bijzondere tijden…


  def kerstnd

  IJSSELMUIDEN -   De Goede Herder kerk, de Rank en de Hoeksteen organiseren ook dit jaar samen een kerstnachtdienst op 24 december om 22.00 uur. Het wordt een speciale dienst,die online zal worden uitgezonden. Thuis kunt u  meezingen en meekijken. Muzikale medewerking verlenen de blazers van Oranje.  Het thema van de dienst is: ‘You’ll never walk alone. U kunt de dienst volgendt via de site www.kerkdienstgemist.nl (de Hoeksteen).

 • Lees meer >
 • Doe mee en maak je club rijk!


  Beeld Collectehigh res

  KAMPEN - Vanaf vandaag kunnen clubs en verenigingen zich weer aanmelden voor de Jantje Beton Collecte. Van maandag 8 t/m zaterdag 13 maart 2021 gaan ruim 40.000 vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen voor de eigen clubkas en voor projecten van Jantje Beton. 50% van de opbrengst is voor de eigen club en 50% is voor Jantje Beton.

 • Lees meer >
 • Openbaar gebied bedrijventerrein Spoorlanden krijgt facelift


  3001 f6b30b2dff19d5f0146247da053806ff

  KAMPEN - Het openbaar gebied van bedrijventerrein Spoorlanden krijgt een facelift. In overleg met ondernemers is ervoor gekozen om volgend jaar de Spoorstraat aan te pakken vanaf het Kraton tot en met de westelijke kruising met de Spoordwarsstraat. Er wordt meer eenheid en structuur aangebracht in de openbare ruimte, waardoor de ruimtelijke kwaliteit en uitstraling van Spoorlanden verder versterkt wordt. De werkzaamheden maken onderdeel uit van de revitalisering van Spoorlanden.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.