Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • Dani Heitink uit Kamperveen begint ONK seizoen met een tiende plaats.


  dani

  KAMPERVEEN - Het jonge motorcrosstalent Dani Heitink is het nieuwe motorcrossseizoen begonnen met een 10e plaats in het dagklassement. Voor Heitink was het een complete nieuwe uitdaging op het circuit van Mill. Want in 2018 reed hij nog in de 65cc kleine wielen klasse maar in 2019  staat hij met de  KTM 65cc grote wielen aan de start en zal zeker mee strijden om het open Nederlandse kampioenschap. De rijder uit Kamperveen had zich de hele winter goed voorbereid en was er zeker klaar voor. Omdat Dani nu 65 cc grote wielen rijdt en dit niet een mega volle klasse is, reden de rijders in deze klasse samen met de 85 cc kleine wielen. De training begon moeizaam voor Heitink en hij blijft het lastig vinden een snelle ronde neer te zetten. Hij kwam niet verder dan een 13e tijd.

 • Lees meer >
 • Nieuw bestuur Waterschap Drents Overijsselse Delta bekend


  waterschaplogo l

  ZWOLLE - Op maandag 25 maart is de definitieve uitslag bekendgemaakt van de waterschapsverkiezingen voor het nieuwe algemeen bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta). Van de 29 bestuursleden zijn er 17 nieuw. De fractievoorzitters van de verschillende partijen voeren binnenkort gesprekken over de vorming van het dagelijks bestuur. Dit dagelijks bestuur wordt in principe benoemd vanuit het algemeen bestuur. Het opkomstpercentage was met 57,5% ruim hoger dan het percentage bij de vorige verkiezingen (49%).

 • Lees meer >
 • ‘Zondag Anders’ bij de Vrijzinnigen


  Levensbron pand VvV Kampen

  Tekst en foto door Alex de Jong @ Attest Communicatie

  KAMPEN – Wat doe je als je in je leven wel zoekt naar bezinning en verdieping, maar een ‘normale’ kerk te zwaar vindt, of deze gewoon te weinig past bij jouw veranderde denkbeelden over geloven? Dan neem je eens een kijkje bij de zogenoemde ‘Zondag Anders’ diensten van de Vereniging van Vrijzinnigen Kampen-Noordoostpolder. Zondag 31 maart staat er weer eentje gepland. Iedereen is welkom.

 • Lees meer >
 • Goede start voor twirlers Oranje


  Twirling C

  IJSSELMUIDEN – De twirlers van Oranje zijn het seizoen goed begonnen. Afgelopen zaterdag 23 maart waren zij met een afvaardiging aanwezig tijdens de majorette en twirl wedstrijd in Heerenveen georganiseerd onder de auspiciën van de NBTA . Een aantal meiden deden voor het eerst mee in een nieuwe categorie. Zij hebben een nieuwe routine neergezet en daardoor weten ze ook in welke categorie ze de volgende wedstrijd mogen uitkomen.

 • Lees meer >
 • Locatie van flexplekken voor kleine zelfstandigen in Kampen is bekend


  pe en mark

  Tekst en foto oor Alex de Jong @ Attest Communicatie

  KAMPEN – Mark Bergsma, de ondernemer die in Kampen graag flexplekken voor kleine zelfstandigen wil realiseren, is geslaagd in zijn missie. ‘Ik heb een hele mooie en geschikte locatie gevonden in de binnenstad van Kampen’, zo vertelt hij. Zaterdag 6 april organiseert hij een open dag zodat belangstellenden met eigen ogen de werkplekken kunnen aanschouwen. Iedere geïnteresseerde ondernemer is van 10.00 tot 15.00 uur van harte welkom aan de Cellesbroederweg 7a.

  Mark, die in het dagelijkse leven met zijn bedrijf Wecomm websites voor bedrijven ontwikkelt, is blij dat zijn zoektocht een prachtig pand heeft opgeleverd. ‘Uiteindelijk is het een locatie in de binnenstad geworden, met op loopafstand gratis parkeerplekken bij het stadhuis. Ideaal!’

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.