Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • Mobiele telefoon oorzaak van brand in huis in Kampen


  1112KAMPEN - In Kampen heeft vanmiddag een brand gewoed in een huis aan de Katwilg. Deze werd veroorzaakt door een mobiele telefoon die aan de lader lag. Op de zolder van de woning vatte deze om een nog onbekende reden vlam. De bewoners waren niet thuis op dat moment. De brandweer kon het huis niet binnenkomen en moest hiervoor de voordeur en een keukenraam forceren. 

 • Lees meer >
 • Voetbaluitslagen 21 oktober regio Kampen


  voetbalnet

  Hierden - Go-Ahead Kampen 4 - 2
  Vroomshoopse Boys - KHC
  1 - 3
  IJVV - Hulzense Boys 2 - 1
  DOS Kampen - Den Ham 2 - 0
  's Heerenbroek - Dieze West
  6 - 2
  Wijtmen
    Kampen 2 - 1
  sv Zalk   Wilsum 6 - 0
 • Lees meer >
 • In- en uitchecken bij overstap regionale treinen verleden tijd


  logo blauwned

  REGIO - Treinreizigers in Overijssel hoeven niet meer in en uit te checken bij een overstap tussen verschillende regionale vervoerders. Vanaf 10 december 2017 heeft de reiziger de keuze uit twee OV-chipkaartpoortjes en -palen: één voor de NS en één voor alle Overijsselse regionale treinen van Arriva en Keolis Nederland. Met deze maatregel zorgen Gedeputeerde Staten van Overijssel voor meer reisgemak in het openbaar vervoer, door een ‘single check-in check-out’ voor de treinreizigers op alle regionale treinlijnen. Daarnaast hebben Gedeputeerde Staten besloten het opstaptarief (basistarief), bij een overstap tussen regionale treinen en bussen, te laten vervallen. Dit geldt ook op de treintrajecten die doorlopen in Drenthe (Coevorden-Emmen) en Gelderland (Zutphen-Lochem).

 • Lees meer >
 • GBK stelt vragen over bevolkingsonderzoek


  bevolkingsonderzoek oost 220789- door Gemeente Belang Kampen - 

  KAMPEN - Enkele inwoners hebben hun ongenoegen geuit bij GBK over het feit dat men nu voor een bevolkingsonderzoek borstkanker naar Zwolle moet (Hanzelaan). Voorheen was er immers een mobiel onderzoekscentrum.

 • Lees meer >
 • Dagteam en C3 team biljartclub Reijersdam boeken grote overwinningen


  7bb26c621e857105e437e974b6b60ca335dfd6bfKAMPEN - Donderdagmiddag ontving het dagteam van BC Reijersdam in het wijkcentrum Reyersdam, het team van BV De Ghesellen uit Emmeloord. Het werd een klinkende overwinning van 47-31. Martin ten Hove, moyenne 1.82, Johan de Leeuw, moyenne 1.30 en Wim Kars, moyenne 1,28, wonnen hun partij en Ben Wielandt, moyenne 1.32, sleepte er een remise uit.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.