Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • Titelaspiraties van dagteam biljartclub Reijersdam kunnen in de ijskast


  sport 2632268 960 720

  KAMPEN - In een dramatisch verlopen wedstrijd voor het dagteam van BC Reijersdam verloren de biljarters van het dagteam zicht op het kampioenschap in poule D van dagcompetitie KNBB-district Zwolle.

  Donderdagmiddag in het wijkcentrum Reyersdam moest het team het opnemen tegen DOS/Hattem, welk team in de onderste helft van de ranglijst staat.

 • Lees meer >
 • Dierenkliniek IJsselmuiden waarschuwt voor besmettelijke hondenziekte Parvo


  dachshund 3234675 960 720

  IJSSELMUIDEN - De dierenkliniek IJsselmuiden meldt op haar Facebookpagina dat er vandaag in hun praktijk is er een hondje overleden waarbij de test op Parvo positief was. Agressieve vloeistoftherapie en ondersteuning met ontstekingsremmers en antibiotica mochten helaas niet baten.

  Parvo is een zeer resistent virus wat zeer resistent is en vaak meer dan een jaar in de omgeving kan overleven.

 • Lees meer >
 • Erima Voetbaldagen bij DOS Kampen


  Erima Voetbaldagen slider. w300 h0 p0 q85 F S1 c

  KAMPEN - Ook dit jaar worden er weer Voetbaldagen georganiseerd bij DOS Kampen in de meivakantie. Ditmaal de Erima Voetbaldagen. Ze worden traditiegetrouw gehouden in de meivakantie en wel op 30 april, 1 en 2 mei op sportpark De Maten. De Voetbaldagen is bestemd voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar.

  Klik hier voor meer informatie en opgave-mogelijkheid.

 • Lees meer >
 • Kerken in Kampen en IJsselmuiden houden gezamenlijke vieringen


  97f2691b74c05b4a34179f9cbd50bd7c51f75f0d

  KAMPEN/IJSSELMUIDEN - De Nederlands Gereformeerde Kerk, de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Vrijgemaakt Gereformeerde Kerk in Kampen en IJsselmuiden houden in de zogeheten Stille Week (26 maart t/m 29 maart) een aantal gezamenlijke vieringen om stil te staan bij het lijden van Christus.

 • Lees meer >
 • Set Up wint bij hekkensluiter Donitas 2


  b1866a7fce1def1a7d57c1481a188f656485c00c

  IJSSELMUIDEN - Nadat de heren van Set Up IJsselmuiden afgelopen 3 wedstrijden winnend hadden afgesloten gingen ze vol goede moed naar het hoge noorden om tegen het 2e team van Donitas te spelen.

  Door een aantal blessures en werk waren een aantal basisspelers van heren 1 niet beschikbaar, hierdoor moest er een beroep gedaan worden op aantal spelers van het 2e team uit IJsselmuiden. Ook miste Set Up coach/trainer Peter Gaillard die afgelopen week succesvol was geopereerd aan zijn grote teen en had voorzitter (Joffrey van den Belt) bereid gevonden om de heren te coachen.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.