Koggecourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Koggecourant.nl te lezen

 • Ladies Night in De Meerpaal met All You Need Is Love


  ladiesnight

  DRONTEN - Op donderdag 29 november is er weer een Ladies Night in De Meerpaal! Een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen, inclusief de voorpremière van All You Need Is Love. Ook tijdens deze Ladies Night ontbreken de snacks, bubbels én mooie prijzen niet. Maak je avond compleet door voorafgaand aan de film te komen dineren.

 • Lees meer >
 • Zangavond in de Hervormde kerk te Kamperveen


  sing in 2018 1jpg

  KAMPERVEEN - Op zaterdagavond 24 november om 19.30 uur is er een zangavond in de hervormde kerk aan de Hogeweg 49 te Kamperveen. Samen wordt gezongen en geluisterd over de verwachting van Jezus komst en wederkomst. De Marimbagroep van Familie van der Maaten en organist Jan Willem van der Maaten uit Oostendorp zorgen voor de muzikale begeleiding. Marco van der Spek uit IJsselmuiden spreekt over het thema Verwachting…

  Je bent van harte uitgenodigd om de komende adventstijd op deze manier te beginnen!

 • Lees meer >
 • (Diensten)veiling om geld op te halen voor een nieuw schoolplein


  morgen

  KAMPEN - Op donderdag 22 november organiseert CBS De Morgenster, Akelei 3 in Kampen,  een (diensten)veiling om geld op te halen voor een nieuw schoolplein. Alle producten en diensten tijdens deze veiling worden aangeboden door verschillende bedrijven. Het belooft een gezellige avond te worden waarbij leuke producten en diensten worden aangeboden.

  Komt u ook? Vanaf 18.30 uur zal de grote (diensten)veiling beginnen. Voorafgaand is er gelegenheid om te eten. Vanaf 17.30 uur is iedereen van harte welkom,

 • Lees meer >
 • Heb jij het onder de duim?


  week

  KAMPEN - Jong en oud zit op social media, zoals Facebook, Whatsapp, Instagram, enz. Het is eenvoudig en leuk om onze levens met elkaar te kunnen delen. Maar social media heeft ook een minder leuke kant, denk aan cyberpesten. Is jouw kind zich hiervan bewust? En jij als ouder? Hoe ga je hiermee om?   Ben jij je bewust van welke informatie je deelt en met wie?

  Praat en doe mee op dinsdag 20 november tijdens een interactieve avond door Gijsbrecht van Doorn van Appel & Peer IT.  Gijsbrecht informeert, adviseert, en gaat graag met je in gesprek over de voor en nadelen van social media.

 • Lees meer >
 • Lezing over paus Franciscus door Christian van der Heijden


  flyer lezing 20181123 212x300

  ZWOLLE - Op initiatief van de parochie Thomas a Kempis wordt op vrijdag 23 november een lezing gehouden over paus Franciscus door Christian van der Heijden. Paus Franciscus ontroert en inspireert, maar roept ook felle kritiek op. Christian van der Heijden studeerde economie, theologie en wijsbegeerte en is bekend door zijn redactioneel werk voor de KRO en de site Katholiek Nederland. Van zijn hand zijn inmiddels vijf boeken verschenen over paus Franciscus.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Koggecourant.nl.