09 juli 2022

 

 OOSTERWOLDE -  De dag waarop het moet gaan gebeuren is zaterdag 9 juli, het Bigpop Festival 2022. Kaarten zijn nu al te reserveren.

Deze editie zullen  de volgende bands optreden:

Stones Sessions

Deze band is geen doorsnee tributeband. Nee, deze heren spelen dan wel de nummers van The Rolling Stones maar doen dit op hun geheel eigen wijze. Dit alles met 100% overgave, vlammende shows en een energie waarbij wij hopen dat ze het podium niet zullen afbreken. Deze gasten hebben pre-corona bijna alle shows finaal uitverkocht en dat heeft een reden. Welke? Kom ze bekijken en je weet wat we bedoelen. Wij zijn enorm trots om ze te mogen verwelkomen in Oosterwolde!

Beatcrooks

Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Dreamfields, Boulevard Outdoor, Dauwpop tot in het Gelredome vliegen ze overal “Uut de Bochte”. Aan deze lijst mogen zij binnenkort ook Bigpop Festival toevoegen want deze gasten brengen het Happy Høken naar Oosterwolde. Van feestmuziek, dikke beats, meezingers tot happy hardcore en een tandje gortiger… Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!

The Euros Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf en geniet voor de verandering eens van een waanzinnige trio zonder schuldgevoel…!

Scrum

Het optreden uit 2007 was een groot succes en ze komen maar wat graag terug om hun kunsten opnieuw te vertonen! Scrum werd in 2004 opgericht en brengt ‘Power Folk to the People’! Gewapend met gitaren, violen en een doedelzak zullen ze ervoor zorgen dat je alle coronakilo’s eraf zult dansen. Scrum is een echte liveband, ze traden onder meer op in het voorprogramma van de Dubliners en speelden de afgelopen jaren op vele festivals in binnen-en buitenland.

JAY-P

In combinatie met zijn power-trio zal deze gitaarvirtuoos jullie alle hoeken van het festival laten zien. Deze man kan eigenlijk alles, van rock naar funk tot aan gevoelige blues. JAY-P is bekend van vele studio-opnames maar is al jaren de vaste gitarist van Rob de Nijs. Deze man weet hoe hij een optreden moet geven en wij zijn enorm blij met zijn komst!

The Boothill Stompers

Kiffle- en jugbands waren vanaf de jaren 20 tot in de jaren 60 erg populair. Met allerlei zelfgemaakte instrumenten als basgitaren van theekisten of sigarendozen, wasborden traden ze in- en diverse gelegenheden op. Dit wordt steeds populairder en daarom spelen deze knasterds ook op Bigpop

Festival. Ze zullen Americana, blues en rock te gehore brengen in het Engels maar natuurlijk ook in het Nedersaksisch.

Blue-ish/Deeper

Een combinatieband speciaal voor jullie! Deze band uit de regio zullen verschillende covers voor jullie gaan spelen. Lekker achterover leunen, pilsje in je hand, spareribs in je andere hand en zet je genietmachine maar op standje 10.

Different Socks

Deze coverband uit de regio zal jullie voorzien van eigenlijk alles wat je wilt horen en heeft eigenlijk geen verdere intro nodig. Zij spelen al een aantal jaren samen en hebben een breed repertoire aan nummers opgebouwd. Voor ieder wat wils!

Jacked/Silent Disco

Dansen en zingen alsof niemand je ziet of hoort! Zing je longen uit je lijf en maak er je eigen feest van met de koptelefoon op je hoofd betreed jij je eigen wereld. Je kunt je helemaal laten gaan samen met je beste maten!

Springkussenfestijn!

Dit jaar zal Bigpop starten om 14:00 uur met verschillende activiteiten voor de aller kleinsten. Denk hierbij aan springkussens, workshop graffiti onder leiding van Sem Smulders, een workshop gitaarbouwen o.l.v. Cigarbox Henri en nog veel meer! Daarnaast zal coverband Different Socks de ouders voorzien van muziek. De blagen mogen tot 12 jaar gratis naar binnen.

Daarnaast zijn er voldoende middelen zijn om uw lichaam mee te verzorgen. Denk hierbij aan mooie verse stukken vlees van de barbecue, patat en snacks uit de frituur en speciaalbieren uit de tap.

 Volg Bigpop op Facebook, Instagram (@bigpopfestival) of kijk op www.bigpopfestival.nl om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en de kaartverkoop.

Line up:

Tent

23:00 – 0:00                                    Beatcrooks

21:30 – 22:30                                  The Euro’s

19:30 – 20:30                                  Scrum

Buitenpodium

22:00 – 23:00                                  Deeper

20:30 – 21:30                                  Stones Sessions

19:00 – 20:00                                  Blue-ish

17:45 – 18:45                                  The Boothill Stompers

16:30 – 17:15                                  Jay-P

15:30 – 16:15                                  Different Socks

14:30 – 15:15

Silent Disco

18:00 – 0:00

Kijk voor meer informatie op  https://bigpopfestival.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel