03 september 2022

OOSTENDORP - Het veldje achter de sportschool ondergaat een ware metamorfose. Het verandert in een ontmoetingsplek met een jeu de boules baan en waar ook kleine activiteiten gehouden kunnen worden. De aanleg is bijna afgerond. De beplanting en het gras moeten nog verder groeien voordat de bezoekers hier gebruik van kunnen maken.

De opening zal op zaterdag 3 september om 16.00 uur plaatsvinden. Dan zal ook bekend gemaakt worden welke toepasselijke naam de ontmoetingsplek krijgt.

U kunt hieraan meedoen en een prijs winnen. Mail uw voorstel voor 1-8-2022 naar p.vanderlinde3@upcmail.nl of deponeer het in de brievenbus aan de Terbekeweg 9 onder vermelding van naam en adres.

Na deze opening zullen alle verenigingen uit Oostendorp zich presenteren met als thema Oostendorp bruist! Het programma duurt van 16.00 uur tot 21.30 uur. Rondom de Kreengoedweg, Kruisweg en Terbekeweg zullen de straten ingericht worden met o.a. een bar, schietkraam, en een springkussen. Een hapje en een drankje zal natuurlijk niet zal ontbreken.

 

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel